Angelina Jolie a Szabadság téren a hetvenes éveket teremti meg

Minden olyan most a Szabadság téren, mintha a hetvenes évek Franciaországában járnánk. Angelina Jolie új jeleneteket vesz fel legújabb filmjéhez, amelyet Budapesten forgat október vége óta.

2023. 11. 08. 13:00
Angelina
Forrás: Facebook/Operahaz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Október vége óta forgat Budapesten a világhírű színésznő, Angelina Jolie. Mint azt korábban megírtuk, Maria Callast, a görög származású operaénekesnőt alakítja legújabb filmjében a világsztár – írta a Blikk.hu. 

Angelina Jolie
Az Operaházban járt Angelina Jolie (Fotó: Facebook/Operahaz)

A gyönyörű színésznőnek arra is volt ideje, hogy ő maga is megnézzen egy operát. Csütörtökön ugyanis vendégként látogatott el az Operaházba, ahol annyira meghatódott Verdi Rekviem című művén, hogy a könnyeit törölgette az előadás végén.

Közel három hónapig tartózkodik a magyar fővárosban a sztár.

Az Andrássy úton sikerült lencsevégre kapni a színésznőt, akinek a stábja éppen a Szabadság téren dolgozik, ahol egy francia nevű virágbolt és egy újságárus bódé mellett az arra járók rengeteg francia nyelvű plakáttal és a korszakot idéző járművekkel találkozhatnak, sőt, még a metró feliratát is kicserélték a forgatás miatt.

Borítókép: Angelina Jolie a Dalszínházban (Forrás: Operaház/Facebook) 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.