Meghalt a nő, akit baleset ért Robbie Williams koncertjén

Állítólag nem a lépcsőkön akarta elhagyni a helyszínt.

Forrás: BBC2023. 11. 21. 11:00
Sanremo,,Italy,,February,8:,Singer,Robbie,Williams,Performs,During,The
591139526 Fotó: Andrea Raffin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt a kórházban az a hetven év körüli nő, aki hat üléssoron esett keresztül az Allianz Stadionban, és súlyos fejsérülést szenvedett egy Robbie Williams-koncerten Sydney-ben múlt csütörtökön – értesült a BBC. A nőt a közeli kórházba szállították, ahol mesterséges kómában tartották, majd az egészségügyi hatóságok kedden közölték, hogy meghalt. 

A brit énekes egyelőre nem kommentálta az esetet. A baleset a koncert után történt, amikor több ezer látogató indult el a kijárat felé, azonban a stadion szóvivője szerint a nő nem a lépcsőkön akart távozni a helyszínről, hanem megpróbált az üléssorokon átlépni. Egy ponton beragadhatott a lába és elesett – részletezte a körülményeket. 

Nemrég Taylor Swift koncertjén történt haláleset. Múlt pénteken egy 23 éves rajongó vesztette életét Rio de Janeiróban, miután összeesett a hőségben a koncerten. Ana Clara Benevides Machadot kórházba szállították, ahol a szíve megállt, az orvosok már nem tudták megmenteni. 

Borítókép: Robbie Williams (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.