Szarvas József: Vidnyánszky Attilának maradnia kell

A Nemzeti Színház színésze is megszólalt az ügyben.

Forrás: Origo2023. 11. 14. 15:40
Szarvas József
Szarvas József Fotó: Kiss Zoltán Forrás: Békés Megyei Hírlap
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A legfontosabb, hogy Horváth Lajos Ottó és Julika [Szász Júlia – a szerk.] meggyógyuljon. Hála Istennek nem történt katasztrófa. Nagy baj történt, de nem katasztrófa. Úgy hallom, hogy minden rendben lesz velük, meg fognak gyógyulni, és ez a legfontosabb – nyilatkozta az Origónak a Nemzeti Színház művésze, Szarvas József.

Kijelentette, Vidnyánszky Attila férfias döntést hozott, magára vállalta a felelősséget. 

Mindig azt gondolom, hogy hibást találni mindig könnyű, felelőst nehezebb. Bizonyos helyzetben mindannyian felelősek vagyunk azért a közösségért – jelen esetben a színház közösségéért. A színészek, a műszak is, tehát mindannyian felelősséggel tartozunk azért a közösségért, amelyben vagyunk. A legfontosabb, hogy ezt a helyzetet jó tanulságul megragadjuk, és hogy ezt a traumát sikerüljön feldolgozunk. Vidnyánszky Attilának pedig maradnia kell

– mondta Szarvas József. 

Vidnyánszky Attila lemondásáról és az arra érkezett reakciókról itt olvashat bővebben:

Borítókép: Szarvas József (Fotó: Békés Megyei Hírlap/Kiss Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.