Szenvedélybetegeknek segítene Matthew Perry családja

Matthew Perry családja a színész halála után egy hónappal közölte, nem hagyják kárba veszni a színész munkájának gyümölcsét. A rokonok alapítványt hoztak létre Perry vagyonából, hogy az továbbra is segíteni tudja azokat a rászorulókat, akiket a színész életében is támogatott. A szervezet november 3-án el is indult – adta hírül az Index.

Forrás: Index2023. 11. 28. 12:00
Matthew Perry
Matthew Perry Fotó: AFP/Chris Delmas
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

People magazinban megjelent közleményben azt írják, a kezdeményezésnek a következő céljai vannak: − A függőséget betegségként azonosítani, kezelni a megbélyegzések okozta komplexusokat −amelyek megakadályozzák az egyéneket abban, hogy segítséget kérjenek és kapjanak −, valamint hevesen kiállni a jobb és méltányosabb kezelések mellett. 

A színészről  köztudott, hogy szinte egész életében függőségeinek rabja volt. Élete utolsó éveiben saját bevallása szerint tiszta volt, és ezt kihasználva minden tőle telhetőt megtett, hogy segítsen azokon, akik még mindig hasonló problémák miatt szenvednek. 

Fontos számunkra, hogy tiszteletben tartsuk Matthew örökségét. Büszkék vagyunk arra, hogy az alapítványban benne rejlik a lehetőség az álma megvalósítására, hogy a nevében segíthetünk másokon

– mondta Matthew Perry családja. Mostohaapja, a neves újságíró, Keith Morrison X-posztjában buzdította az egykori színész rajongóit, hogy támogassák az alapítványt. Úgy fogalmazott, „tegyetek annyit, amennyit tudtok, mert nagyon hálás lenne érte”.

A teljes cikk ITT olvasható. 

Borítókép: A színészről köztudott, hogy szinte egész életében függőségeinek rabja volt (Forrás: AFP/Chris Delmas)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.