Ezzel a szívszorító üzenettel búcsúzott Matt LeBlanc Matthew Perry-től

Matthew Perry halála megrendítette a legendás sorozat, a Jóbarátok sztárjait. A Joey-t alakító Matt LeBlanc Instagram-oldalán tett közé üzenetet és megannyi szép emléket felidéző Jóbarátok-fotót.

Forrás: Instagram2023. 11. 14. 22:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtörte a csendet az egyik Jóbarát, ugyanis Matt LeBlanc közösségi média oldalán osztott meg néhány fotót, amellyel megidézi a máig népszerű amerikai sitcom-sorozatban játszott időket, s emlékezik barátjára, Matthew Perry-re.

A Matt LeBlanc egy csöppnyi humorral átszőtt szívszorító sorokkal búcsúzott kollégájától:  

Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők, őszintén szólva, életem legkedvesebb pillanatai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot, és egyben a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolyogni fogok, amikor rád gondolok, és soha felejtelek el. Soha. Tárd ki a szárnyaidat és repülj, testvér, végre szabad vagy. Sok szeretettel... És azt hiszem, hogy megtarthatod azt a 20 dolcsit, amivel tartozol nekem.

Borítókép: Jelenet a Jóbarátokból (Forrás: Instagram/Matt LeBlanc)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.