Angelina Jolie nem akárkivel ebédelgetett a Déli pályaudvar közelében

És tündökölt, mint mindig.

Forrás: Origo, Facebook2023. 12. 05. 11:16
JOLIE, Angelina
Róma, 2021. október 25. Angelina Jolie amerikai színésznõ az Örökkévalók (Eternals) címû film bemutatója alkalmából tartott fotózáson Rómában 2021. október 25-én. A filmet november 3-tól vetítik az olasz mozikban. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari Forrás: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét Budapesten tartózkodik a világhírű színésznő, és az Origo kiszúrta, hogy a Déli pályaudvarnál tűnt fel, egy meglepő helyen.

Angelina Jolie ugyanis Budapesten forgatja a Maria Callasról szóló Callas című filmet, igaz, november végén egy kis időre elhagyta Magyarországot. 

Most azonban úgy tűnik, visszatért, ugyanis a Déli pályaudvarnál tűnt fel egy vietnámi étteremben, amely a közösségi oldalán fotókat is közölt a látogatásról.

Angelina Jolie a 19 éves fiával, Paxszal ebédelt – aki legutóbb nem túl szívderítő jelzőkkel illette a nevelőapját, Brad Pittet.

Borítókép: Angelina Jolie (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.