Élje át ön is Mága Zoltán koncertjének varázsát!

Játsszon a Magyar Nemzet karácsonyi nyereményjátékán 2023. 12. 11–17. között naponta!

2023. 12. 11. 15:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész több mint másfél évtizede töretlen sikerrel, telt ház előtt tartja újévi koncertjét, amely mára Európa egyik legnagyobb újévi gálája lett. Az elmúlt 15 évben a Papp László Budapest Sportarénában több mint 200 ezer néző lehetett részese a koncerteknek.

Az előző, 2023. január 1-jei koncert kétszeres telt házas volt, mintegy 26 ezer fős közönség előtt köszöntötte Mága Zoltán az új évet.

Az elmúlt években olyan sztárok léptek már fel Mága Zoltán gálakoncertjén, mint a zenei világ egyik legnagyobb zenei producere és zeneszerzője, a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster, Katharine McPhee amerikai énekes, Sheléa Frazier, a huszonhétszeres Grammy-díjas Quincy Jones művésztársa, Aida Garifullina világhírű operasztár, Ramón Vargas világhírű operaénekes, valamint korunk két legnagyobb hegedűművésze, Zakhar Bron és Shlomo Mintz, továbbá Magyarország legkiemelkedőbb Kossuth-díjas előadói, mint Balázs Fecó, Szakcsi Lakatos Béla, valamint a Nemzet Színészei közül Törőcsik Mari, Psota Irén, Sztankay István, Haumann Péter, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk.

Az idei koncerten többek között a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster zongoraművész és Shlomo Mintz hegedűművész is fellép. Ez alkalommal a klasszikus kedvenceken kívül többek között olyan újdonságokkal is készülnek, mint a Rolling Stones, a Guns N’ Roses vagy a Beatles egy-egy örökzöld slágerének feldolgozása.

A jótékonykodás ismét kiemelt szempont, hiszen a XVI. Budapesti Újévi Koncert bevételéből kórházakat, valamint a hátrányos helyzetű és beteg gyermekeket fog támogatni Mága Zoltán.

* * *

A nyereményjátékunkon 35 páros jegyet sorsolunk ki a helyes válaszokat adó olvasóink között Mága Zoltán XVI. Budapesti Újévi Koncertjére. 

A játékot a Kvízjáték.magyarnemzet.hu  aloldalon találják meg, a kvízjátékban három egyszerű, Mága Zoltán munkásságról szóló kérdést kell helyesen megválaszolnia a játékosnak.

Élje át ön is Mága Zoltán koncertjének varázsát!

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.

Időpont: 2024. január 1., 19 óra

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.