Nagy Feró fia kiszáll a kisfőnök szerepéből

Nagy Hunor Attila 1995-ben, ötévesen szerepelt először színpadon, gyakorlatilag azóta számított az idén 45 éves Beatrice tagjának. Nagy Feró fia most a Retró Rádióban mesélt Abaházi Csabának arról, miért döntött nemrég arról, hogy szakít a zenekarral.

Forrás: Retro Rádió, Metropol2024. 01. 20. 13:30
Nagy Hunor Attila
Budapest, 2019. augusztus 28. Nagy Hunor Attila zenész, dobos, ütõhangszeres (Nagy Feró fia) a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek Dörner György színmûvész, szinkronszínész, az Új Színház igazgatója, érdemes és kiváló mûvész munkásságát, életpályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Retro Rádió műsorában elmondta, nem hirtelen ötlet volt, már tervezte egy ideje, hogy kilép a bandából. Nem a zenélést unta meg – kijelentette, hogy a dobolást mindenképp folytatja majd –, hanem azt, hogy „a nagyfőnök fia” szerepet kapta a csapatban, akit folyamatosan megtaláltak feladatokkal. Ráadásul bátyja a Beatrice menedzsere, így többszörösen is inkább érezte magát köztük a vállalkozás tagjának, mint családtagnak.

NAGY Feró
Nagy Feró és a Beatrice lép fel a Szent István-napi programsorozathoz kapcsolódó Retro Tabán koncerten 2022. augusztus 18-án (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Nekem most úgy lenne szükségem az édesapámra vagy a bátyámra, hogy nem a zenekari társaim. Nekem most kellene az apám, mert olyan dolgok történtek az életemben, amikben szeretnék tanácsot kérni tőle. De így mindig a zenekari dolgokra terelődött a szó beszélgetés közben

– mesélte a műsorban a zenész, aki elmondta, hogy a kiválás már a Covid óta érlelődött benne. Kijelentette, hogy az MVM Dome-os, Beatrice 45 koncertet mindenképp meg szeretné várni, azt szánja búcsúnak. Azt is megfogadta, hogy dobszerelésén mindig ott lesz a „ricsés” babos kendő, de kíváncsi arra, hogy a zenész szakma megtartja-e őt, vagy örökre „Nagy Feró fia” marad, aki a Beatricén kívül nem tud majd érvényesülni. 

Több megkeresést is kapott már, bár konkrét zenekar neve még nem merült fel, ahol játszana.

Az elhangzott interjúról bővebben ITT olvashatnak.  
 

Borítókép: Nagy Hunor Attila zenész, dobos, ütőhangszeres (Nagy Feró fia) a Hogy volt?! című tévéműsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.