Pogány Judit úgy érzi, Koltai elvette tőle az együtt megöregedés csodáját

Pogány Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában azt is elárulta, miért tudott megbocsájtani a férjének.

2024. 01. 16. 10:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A házaspár 2006-ban döntött a szakítás mellett, miután fény derült Koltai hűtlenségére. Pogány Judit szerint az idő sok mindenre gyógyír, azonban megbízni már nem tud Koltaiban.

Pogány Judit
Pogány Judit Kadarkai Endre műsorában (Forrás: Képernyőkép/YouTube)

Ebben lehet bízni, hogy az idő elmossa ezeket. Abban az időben persze, elég sokat bőgtem is, meg nagy fájdalom volt. Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben.

Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, bárhogy, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette. És az együtt megöregedés egy olyan fantasztikus csoda lehet. Azt megélni, együtt megöregedni. Azt a Robi elvette tőlem. Ezt a fajta csodát, ezt ő elvette ilyen módon. A bizalom megromlott – vallotta a színésznő.

– Mindenki kérdezte, hogy de miért nem bocsátok meg. Hát mert nincs kedvem! Én azt gondolom, ha egy kapcsolat jó, az legyen, ha meg nem, az ne legyen. Miért nem lehetek szabad inkább? – tette fel a kérdést Pogány Judit.

Borítókép: Pogány Judit (Forrás: Facebook/Örkény Színház)


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.