Renoir-kiállításon járt Novák Katalin

Au revoir, Renoir – Elbúcsúzott a Szépművészeti Múzeum Renoir – A festő és modelljei című kiállítása – írta Facebook-oldalán Novák Katalin.

2024. 01. 23. 10:00
Novák Katalin a Renoir kiállítás bontásán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Sosem jártam még egy kiállítás bontásán. Gratulálok a Renoir-kiállítás létrehozóinak, amely a Szépművészeti Múzeum második leglátogatottabb tárlata lett. Várjuk az újabb, remek kiállításokat – üzente a köztársasági elnök.

Novák Katalin a Renoir kiállítás bontásán
A Renoir-kiállítás bontásán járt a köztársasági elnök. Fotó: Facebook/Novák Katalin

Mint arról már korábban beszámoltunk, két héttel később, január 21-én zárt a Szépművészeti Múzeum Renoir-kiállítása, amelyet szeptemberi megnyitása óta eddig már több mint kétszázezer látogató tekintett meg. A népszerű Renoir-tárlat eredetileg január 7-én zárt volna, de a múzeumnak sikerült megállapodnia meghosszabbításáról a külföldi kölcsönző intézményekkel.

A nagyszabású tárlaton a francia mester csaknem hetven alkotásával találkozhatott a közönség.

Borítókép: Novák Katalin a Szépművészeti Múzeumban (Fotó: Facebook/Novák Katalin)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.