Rég várt duett látott napvilágot: Zséda és Dolhai Attila egy dalban

Két világ, két kimagasló pályaív, két csodás hang találkozása az Egy ölelés a világ című vadonatúj felvétel. Zséda, hazánk egyik legsikeresebb női előadója és Dolhai Attila, a zenés színház állócsillaga most egy mindent elsöprő, nagy duettben és magával ragadó videóklipben találtak egymásra.

2024. 03. 19. 14:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogy most miért pont az Egy ölelés a világgal jelentünk meg, annak több oka is van, de leginkább talán az motivált, hogy úgy érzem, most nagy szükség van valódi, letisztultan szép dolgokra a világban. Ez a dal nekem ilyen. Klasszikus szépségű, nagyívű dallam, fontos mondanivaló, olyan üzenet, ami most nagyon is időszerű

 – mondta el Zséda.

Az új szerzemény alapvetően a hűségről szól, ami hosszú távon meg tud menteni emberi kapcsolatokat akkor is, ha végtelen idő telik el, és akkor is, ha eltávolodni látszunk egymástól vagy akár önmagunktól. 

S hogy mi a titka Zsédának, hogy lassan harminc éve a zenei pályán képes voltál lojális lenni önmagához? A megjelenés kapcsán az énekesnő elmondta, hogy:

– Én ezt megfordítanám! Azért tudok lassan harminc éve a pályán lenni, mert mindig hű voltam önmagamhoz, mindig az önazonosság volt az egyik legfontosabb érték számomra. Azt gondolom, hogy ideig-óráig lehet szerepeket játszani, de hosszú távon csak az tud működni, ami őszinte, belülről táplálkozik, organikusan fejlődik.

Létray Ákos, Geszti Péter, Moldvai Márk nevekkel fémjelzett szerző/producer triónak nem ez az első együttműködése, olyan nagy sikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a Legyen úgy!, vagy az És megindul a Föld, amik Zséda pályájának meghatározó darabjai, a rádiók és a közönség nagy kedvencei.

A két ikon egy univerzumokat átívelő videóklippel koronázza meg új zenéjét, amelyben igazi időtlen szépségként lép elő Zséda és a Jászai Mari-díjas színész, Dolhai Attila.

 

Borítókép: Zséda és Dolhai Attila (Forrás: Magneoton) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.