Még nem maradt le senki az Oscarról

Magyar idő szerint ma hajnalban (március 11-én) átadták a 96. Oscar-gála arany szobrait Los Angelesben. Aki lemaradt volna a közvetítésről, annak sem kell bánkódnia, ugyanis ma estétől elérhető lesz a Disney+-on egy 90 perces visszanézhető, összevágott verzió, reklámszünetek és a vörös szőnyeges bevonulás nélkül. A visszanézhető műsor 24 napon keresztül lesz elérhető a platformon.

2024. 03. 11. 11:30
null
Los Angeles, 2024. március 11. A japán Takahasi Maszaki a legjobb látványeffektus díjával a 96. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2024. március 10-én. A legjobb látványeffektusért járó Oscar-díját a Godzilla Minus One címû filmnek ítélték. MTI/EPA/Allison Dinner Fotó: Allison Dinner
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia több mint 10 500, a filmipar legelismertebb művészeiből és vezetőiből álló globális tagságot számlál. Az akadémia a filmművészet és a filmkészítés minden területét elismeri és ünnepli a filmes teljesítményt elismerő díjak, köztük az Oscar-díj révén. A világ legnagyobb filmmúzeumával és gyűjteményével az akadémia megőrzi filmtörténelmünket, őszinte és lenyűgöző műsorokat mutat be a filmművészet múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Az akadémia minden kezdeményezése révén összeköti a globális közönséget – a tagokat, a filmipart és a filmrajongókat – a filmkészítés és filmnézés iránti közös szenvedélyükön keresztül.

NOLAN, Christopher
Christopher Nolan brit rendező Oppenheimer című életrajzi drámájának szereplőgárdája a 96. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2024. március 10-én. Nolan vehette át a legjobb rendezőnek járó díjat is. Forrás: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

A Disney+ szolgáltatásról

A Disney+ a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, The Simpsons és még sok más film és sorozat kizárólagos streamingszolgáltatása. Egyes nemzetközi piacokon a Star általános szórakoztató tartalommárkát is felöleli. A Disney+ közvetlenül a fogyasztóknak szóló streamingszolgáltatás, amely a Disney zászlóshajója; kínálata folyamatosan bővül, beleértve saját gyártású exkluzív tartalmakat, játékfilmeket, dokumentumfilmeket, élő szereplős és animációs sorozatokat, valamint rövidfilmeket. 

Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához;

a Disney+ önálló streamingszolgáltatásként a The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja. További információ a Disneyplus.com weboldalon vagy a legtöbb mobil és csatlakoztatott tévéeszközön elérhető Disney+ alkalmazásokon található.    

Borítókép: A japán Takahasi Maszaki a legjobb látványeffektus díjával a 96. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2024. március 10-én. A legjobb látványeffektusért járó Oscar-díját a Godzilla Minus One című filmnek ítélték (Forrás: MTI/EPA/Allison Dinner)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.