Halála előtt rendelkezett Tompos Kátya a gyógykezelésére összegyűlt összegről

Több eshetőségre is fel volt készülve a színésznő. Arra is, mi legyen, ha idő előtt meghal.

Forrás: Facebook2024. 05. 31. 15:10
tompos kátya betegsege
Tompos Kátya csillogott a színpadon, legyen szó színjátszásról vagy éneklősről, sokoldalúsága tette különlegessé.
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon sokat jelentett számára, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit – írják Tompos Kátya Facebook-oldalának kezelői.

Beszámolnak arról is, hogy a színésznő a halála előtt rendelkezett arról is, mi történjék, ha az összegyűlt összeg meghaladja a kezelése költségeit, vagy ha nem lesz lehetősége befejezni a kezelést. Azonban mindenkit hideg zuhanyként a színésznő halála, így nem volt lehetőségük egyeztetni jogi és pénzügyi szempontból Kátya akaratának kivitelezhetőségéről. 

Várhatóan egy hét múlva tájékoztatunk mindenkit az összegyűlt pénz sorsáról, illetve a megmaradt támogatás visszatérítésének lehetőségéről

– fűzték hozzá. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.