Szívszorító felvétel: Tompos Kátya így énekelte a kedvenc dalát

Nincsenek szavak.

Forrás: Origo2024. 05. 31. 14:11
pk0111hangvilladijkoncert7
20200111 Veszprém A 2019-ben - már második alkalommal -Hangvilla könnyűzenei díjban részesült Tompos Kátya, Hrutka Róbert és Antal Gábor Trió koncertje a Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér színpadán Fotó: Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló Fotó: Penovác Károly/Veszprém Megyei Napló
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Énekesnőként is kiemelkedő volt Tompos Kátya. A színésznő péntek hajnalban halt meg hosszú betegség után, éppen azután, hogy sikerült összegyűjteni a pénzt a ritka tehetséges 41 éves színésznő külföldi kezelésére. 

Az Origó bukkant rá arra, hogy Tompos Kátya a saját YouTube-csatornáján megosztotta a dalait, a videóklipjeit és a fellépéseit. Az egyik felvételen épp személyes kedvence egyik alkotását adta elő, Jacques Breltől a La Valse à mille temps című dalt az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével. 

A Magyar Nemzetnek nyilatkozott Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója, aki saját lányaként gyászolja a tragikusan fiatalon elhunyt színésznőt:

Azt mondhatom, hogy olyan, mint Kátya, egy évszázadban csak egyszer van. Egy igazi csoda volt, mint egy hangszer.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.