Húsevő baktérium okozta az operettszínház színészének tragédiáját

Néhány nappal ezelőtt tragikus hirtelenséggel hunyt el Vadász Zsolt, az operettszínház ötvenegy éves művésze. Most az is kiderült: húsevő baktérium okozta halálát.

2024. 06. 24. 15:00
Vadász Zsolt
Vadász Zsolt Forrás: Facebook/Vadász Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, gyors lefolyású betegség következtében halt meg Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház művésze. A halál okáról részleteket eddig nem árult el sem a család, sem az operettszínház, ám most a Blikknek nyilatkozott a művész egyik közeli ismerőse, s elárulta, mi okozta Vadász Zsolt halálát. 

A lap úgy értesült, hogy húsevő baktérium támadta meg a színész szervezetét, de hogy milyen körülmények között kapta el a fertőzést, az egyelőre nem derült ki.

A Blikk informátora elmondta azt is, hogy Vadász Zsolt szervezete nem tudott megbirkózni a baktériummal, feladta a küzdelmet, s lassan leálltak a szervei. Kezelőorvosai  lélegeztetőgép segítségével próbálták életben tartani, de már nem tudtak rajta segíteni. 
Az operettszínház vasárnap este nyilvános virrasztást tartott elhunyt kollégájuk emlékére a nagyteremben.

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.