Élő közvetítés
Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália

Streamingpremierek a héten: top 5 filmújdonság

Ezen a héten sem maradunk streamingpremierek nélkül. Újdonsággal jelentkezett a Prime, az RTL+, a MAX és a Disney + is. Mutatjuk a top 5 filmpremiert!

2024. 06. 18. 19:04
Olivia Rodrigo streaming dilm
Olivia Rodrigo: haza, hozzád című filmje a Disney+ felületén debütál. Fotó: wikipedia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szuper streamingpremierek érkeznek a Prime-ra, a Disney+-ra, a MAX-ra és az RTL+-ra is!

Roger Federer film streaming
A híres teniszezőről, Roger Federerről készült film Forrás: AFP

A teniszlegenda megérkezett a Prime-ra 

A Prime bemutatja Federer: Az utolsó tizenkét nap című filmet a híres teniszjátékos, Roger Federerrel a fókuszban. 

A filmet eredetileg nem a nyilvánosságnak szánták (amatőr videó): az alkotás Roger Federer teniszpályafutásának utolsó fejezetét mutatja be maga Roger, a családja és három fő riválisa, Novak Djokovic és Andy Murray részvételével.

A streamingszolgáltató június 20-án egy intim, eddig soha nem látott dokumentumfilmet mutat be a teniszlegenda Roger Federer pályafutásának utolsó 12 napját bemutatva. A film azért is izgalmas, hiszen a teniszóriás azóta visszavonult és már nem sportol versenyszerűen.

Top 5 film: szuper streamingpremierek a héten 

Az Egy másik test című film az RTL+-on látható: az alkotás egy főiskolai hallgató igazságkeresését követi nyomon, miután felfedezi, hogy az interneten hamisított pornográfia kering róla. A MAX-on az Érkezés című, 2016-ban bemutatott amerikai sci-fi lesz látható, amelyet Denis Villeneuve rendezett. A forgatókönyvet Ted Chiang Életed története című novellájából Eric Heisserer írta: 

a történetben idegenek érkeznek a Földre, amiatt a kormány nyelvészeket von be a projektbe, akik óriási nehézségek árán is csak részleges eredményekre jutnak.

A Szeptember a Maxon látható, amiben egy szeptemberi napon három ember rájön, hogy az életük nem az és nem olyan, amilyenről álmodtak; hogy számukra a boldogság egy távoli elképzelés. 

Streamingpremierek a Disney+ oldalon

A zenét kedvelőknek is kedvez ez a hét. A sorozatok kategóriában Taylor Swift és Scooter Braun botránya debütál, a filmkategóriában pedig egy másik népszerű énekesnővel foglalkozó tartalom várja az érdeklődőket.

 A Disney+-on Olivia Rodrigo: haza, hozzád című filmje látható, amelyben az  énekes-dalszerző, a háromszoros Grammy-díjas amerikai Olivia Rodrigo egy közös utazáson meséli el SOUR című lemezének történetét.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.