Szandi: Elsírtam magam, mi nem ilyen emberek vagyunk

Meglátogatta a zenész házaspár azt a felvidéki családot, amelynek megsegítését szolgálta volna a rosszul szervezett koncert, amelyen korábban nem léptek fel. Szandi és férje végül tisztázta a helyzetet, és a fellépésükért járó teljes összeget odaadták a nehéz körülmények között élő családnak.

2024. 06. 25. 17:32
Szandi
Szandi. Fotó: Ripost/Markovics Gábor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Részletesen elmesélte az előző hétvégi, elmaradt fellépésének körülményeit Szandi. Mint megírtuk, az énekesnő a felvidéki Madaron lépett volna fel egy család megsegítésére szervezett jótékonysági koncerten, de annyira kevesen voltak a nézők, hogy végül hazajöttek. Mint utóbb kiderült, Szandiék csak a helyszínen tudták meg, hogy egyáltalán jótékonysági célból rendezett eseményről van szó, ezt korábban nem közölték velük.

Szandi
Szandiék vasárnap meglátogatták a rászoruló családot (Forrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala)

Az énekesnő és férje, Bogdán Csaba most a Retro Rádió Bochkor című műsorában elmondta: sokkolta őket a látvány, amikor megérkeztek a fellépés helyszínére, a felvidéki település focipályájára. A hatalmas területen mindössze nyolc ember állt a színpad előtt, 15-20 pedig odébb, egy büfében. Mint Szandi elmondta, miután megérkeztek, Bogdán Csaba kiszállt az autóból intézkedni, miközben ő bennmaradt. Egyszer csak odament hozzá a közvetítő férfi, akivel korábban beszéltek, behajolt a kocsi ablakán és azt mondta: 

Menjetek innen, minél hamarabb menjetek innen. Nehogy fellépjél itt. A pénzt már odaadtam Csabának. Legalább hamarabb otthon lesztek.

 Mire az énekesnő közölte, ő nem akar hamarabb hazaérni, de sokkolta az egész helyzet. Mint Bogdán elmondta, a közvetítő azt üzente nekik, nincs semmi probléma, ha elmennek. – Ennek dőltünk be, sajnos – mondta, hozzátéve, másnap még egyszer felhívta a közvetítőt, hogy tisztázza a helyzetet, de ő akkor is azt mondta, hogy nem lesz semmi baj.

Ezután Bogdán Csabának internetes keresgélés után sikerült megtalálnia a segítségre szoruló családdal kapcsolatban álló Angyali Kezek alapítványt, amelynek vezetőjével, Kallós Daniellával tisztázták, hogy átutalják a fellépésért kapott pénzt a szervezet számlájára. Ezt pénteken meg is tették.

– Daniella egy csodálatos ember, aki az egész életét arra tette fel, hogy rászoruló embereknek segítsen. Kiderült, hogy a közvetítő teljesen mást mondott neki, mint amit nekünk – tette hozzá Szandi. Az alapítvány vezetője utólag el is küldte nekik a családról készült videót, amit megfelelő szervezés esetén korábban eljutott volna hozzájuk. 

Elsírtam magam. Mi erről az egészről semmit nem tudtunk. Borzasztó, ez lelkileg nagyon megvisel mindkettőnket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk

 – mondta Szandi.

Szandiék ekkor megbeszélték Kallós Daniellával, hogy vasárnap, a szintén felvidéki, bősi fellépésük előtt együtt elmennek és meglátogatják a segítségre szoruló családot. A látogatás nagyon meghatotta az énekesnőt: – Megnyugodott a lelkem. Ráadásul így, hogy nem léptem fel, az azért járó pénzt megkapta a család. Vittünk nekik ajándékokat is. Nagyon-nagyon örültek. Csupa szeretet van annak a nagyon szegény körülmények között élő családnak a lelkében – mondta Szandi. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.