Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Családi körben temetik el Tompos Kátyát

Az egész ország összefogott Tompos Kátya színművész miatt: hetekkel ezelőtt gyűjtések indultak kollégái összefogásával. Tompos Kátya május végén elhunyt, az összegyűlt összeg sorsáról pedig azóta már rendelkeztek barátai, hozzátartozói. A Bors napilap ezúttal a temetés körülményeiről osztott meg információt.

Forrás: Bors2024. 06. 15. 8:30
Tompos Kátya
Fotó: Ladóczki Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egész művészvilág összefogott a 41 éves színész gyógyulásáért, országszerte gyűjtéseket szerveztek Kátya külföldi kezelésének megvalósulásához. Éppen ezért az egész közösséget megrázta Tompos Kátya halálának híre. Június 7-én a Várkert Bazárban tartottak megemlékezést, ahol nemcsak a barátai, hanem a nagyközönség is részt vehetett. A Bors információ szerint a temetéssel kapcsolatban is elhangzott néhány információ: 

A közönségkedvenc búcsúztatójának az információink szerint ez volt a nyilvános része, a mindössze 41 évesen elhunyt csillogó tehetséget a családja szűk körben búcsúztatja majd. Úgy tudjuk, hogy hamarosan hivatalos tájékoztatást is kiad a család.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.