Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Azahriah a Balatonon

Azahriah már biztosan púposra tölti a Balaton Nagyszínpada előtt is a nézőteret, a siófoki Plázs azonban még tartogat nagy bulikat a hétvégén.

2024. 07. 04. 12:00
Azahriah
Azahriah a debreceni Campus fesztiválon 2023. július 21-én. Fotó: Kiss Annamarie Forrás: Hajdú Bihari Napló
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Balaton partycentrumában, a siófoki Plázson már keddtől beindult az élet, és az ingyenes bulifolyam csütörtökig pörgeti a nagyérdeműt a Music Teraszon. Pénteken pedig a Nagystrandon kiköt a Santa Maria és partra száll a Neoton csapata, hogy a Plázson megidézzék a legendás nagy slágereket. A koncert házigazdája Dj Dominique lesz, aki nem éri be ennyivel, a koncert után berobbantja a már elmaradhatatlan Fergeteg partyt.

Plázs - Azariah
Sztárfellépők várják a fesztiválozókat Siófokon. Forrás: Plázs

Aznap még a Plázs Arénájába is érdemes lesz betérni, ahol a Metzker & Friends nyári sorozat vendége ezúttal az ország egyik legtrendibb lemezlovasa, a Rádió 1 legfiatalabb állandó házigazdája, Jauri lesz.

A szombati nap főszereplője Azahriah lesz. A hazai könnyűzenei életben történelmet írt tehetség – aki háromszor töltötte meg a Puskást – már biztos, hogy telt ház előtt ad koncertet.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.