Csaknem harmincéves, a Simpson családban elhangzott poén vált valóra tegnap este

Az együttműködés a kontraszt miatt is érdekes.

Forrás: BBC2024. 07. 11. 15:13
February,2020,,Swansea,uk.,Homer,From,The,Simpsons,Family,On,Coasters
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egészen pontosan 28 éves poén vált valóra szerda este, amely a Simpsons család című sorozatban hangzott el. Történt ugyanis, hogy a londoni Royal Albert Hallban a Londoni Szimfonikus Zenekarral lépett fel a Cypress Hill nevű hiphopkollektíva. 

Az együttműködés a két műfaj kontrasztja miatt is érdekes, de már csak azért is megér egy hírt, mert a Simpson család Homerpalooza című részében, 1996-ban elhangzott egy poén az együttműködésről – emlékeztet a BBC

Az epizódban a család fesztiválra megy, és bekerülnek a backstage-be, ahova éppen megérkezik a szervező, akit a londoni szimfonikusok kísérnek, és azt kérdezi az éppen ott levő zenészektől, hogy ki lehetett az a feltehetően nagyon betépett tag, aki komolyzenei kíséretet rendelt a fesztiválra. Rövid töprengés után a Cypress Hill tagjai arra jutnak, hogy ők lehettek, majd szimfonikus kísérettel eljátszották az Insane in the Brain című dalukat, amelyre Marge még helyeselt is.

A poén szerda este valóra vált, ugyanis a Cypress Hill tényleg a Londoni Szimfonikus Zenekarral lépett fel a Royal Albert Hallban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.