NCIS Budapest? Nálunk forgatják a sikersorozat folytatását

Michael Weatherly Budapestről posztolt. A Paramount+ újabb NCIS-szereplőket jelentett be.

2024. 07. 16. 17:40
NCIS
Az NCIS Budapesten folytatódik. Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NCIS sorozat világszerte az egyik legsikeresebb szériának számít, így nem csoda, hogy a készítők a történet továbbszövése mellett döntöttek. Az előzménysorozat, az NCIS: Tony & Ziva története szerint a két főhős, Tony DiNozzo és Ziva David együtt küzdenek majd azért, hogy felneveljék 12 éves lányukat, Talit, akit Isla Gie játszik majd. Ez azonban nem megy majd könnyen, így a kis család kénytelen lesz menekülni, miközben ezerféle megpróbáltatással találják szembe magukat. A sorozat forgatása már megkezdődött, az első helyszín pedig nem más, mint a magyar főváros. 

A sorozat főszereplője, a Tonyt alakító Michael Weatherly korábban már elmondta, hogy nyáron hazánkban forgat majd, most pedig bizonyította is: az Instagramra posztolt egy bejegyzést, melyben azt írta:

A gyönyörű látnivalók, hangok és emberek teszik tökéletes helyszínné Budapestet.

Az NCIS előzménysorozatát (spinoffját) egyelőre tízrészesre tervezik, a további évadok sorsát a nézettség is befolyásolja majd. A forgalmazó Paramount+ streamingplatform mindezekkel együtt további neveket jelentett be, akik csatlakoztak a produkcióhoz, így a stáb tagja lesz mások mellett Az Árnyék és csontból ismert Amita Suman brit színésznő, Maximilian Osinski, Nassima Benchicou, Julian Ovenden, Terence Maynard, Lara Rossi és James D’Arcy is.  

Hogy mikor fejeződik be a forgatás és mikor láthatjuk képernyőn a sorozatot, még nem tudjuk, de 2024 vége előtt nem valószínű, hogy elkészül, így a jövő év eleje tűnik reális dátumnak.   

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.