Legendás előadók a Budapest Garden Party programjain

Október első hétvégéjén rendezik meg a háromnapos zenei- és gasztrofesztivált a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótónál. A Budapest Garden Partyn fellép az Első Emelet, az LGT emblematikus gitárosa, Karácsony János, az izlandi Mezzoforte, valamint a brit jazz-funk legendák, az Incognito, az FLM és visszatérnek a fővárosba a Neoton Família sztárjai.

2024. 08. 24. 12:45
Budapest Garden Party
Az Első Emelet is fellép a Városligetben. Fotó: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kivételes zenei élményekkel, gasztronómiai élvezetekkel, gyerek- és családi programokkal és egyedülálló atmoszférával várják a látogatókat október 4-től 6-ig a Városligetben. A Budapest Garden Party nemcsak a mai zenei palettát hivatott színessé varázsolni, hanem olyan legendás előadókat is felvonultat, akik a magyar és nemzetközi zenei élet meghatározó alakjai. Az LGT egykori gitárosa és énekese, Karácsony János zenekarával együtt gondoskodik róla, hogy a rock rajongói felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak, míg vendége, Biga, a hazai popzene egyik legnagyobb tehetsége biztosítja a közönség tombolását.

Budapest Garden Party
Karácsony János James a Budapest Garden Party egyik fellépője. Fotó: Facebook

A Budapest Garden Party fellépői

Az izlandi Mezzoforte instrumentális varázslata és a brit Incognito jazz-funk ritmusai garantálják, hogy a nemzetközi sztárok is emlékezetessé tegyék a fesztivált. 

A svájci The Next Movement funky triója, valamint az Ocho Macho bulikirályai a legjobb hangulatért felelnek, míg az Első Emelet és az FLM nosztalgikus hangulatot varázsolva idézik fel a 80-as és 90-es évek ikonikus slágereit.

Budapest Garden Party
A Neoton Família. Fotó: Green Stage Production


 

Hosszú idő után lépnek fel újra Budapesten a Neoton Família sztárjai, koncertjüknek a Budapest Garden Party ad otthont. Az együttes az 1980-as években vált ismertté olyan slágerekkel, mint a Santa Maria, a Holnap hajnalig vagy a Don Quijote. 

Az eseményen Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, a Neoton Família meghatározó tagjai, valamint állandó zenésztársaik – Heatlie Dávid, Lukács Andrea és Lukács László – is fellépnek. A zenészek már várják, hogy visszarepítsék a közönséget a múltba, és együtt nosztalgiázzanak. 


 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.