Öveket becsatolni, jön az új Csillagok háborúja film Darth Jar Jarral és Jedi Vaderrel + videó

Luke Skywalkert is egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg.

2024. 08. 13. 20:50
Fotó: YouTube
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új előzetest kapott a Csillagok háborúja következő animációs filmje, a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy. Az új kaland alapfelütése, hogy a jól ismert messzi-messzi galaxis szereposztása szöges ellentétébe fordul át, vagyis az eddig jó oldalon álló karakterek a sötét oldalra kerülnek és fordítva.

Így lett végre sith nagyúr Jar Jar Binksből, akinek a sötét oldalhoz fűződő kapcsolatáról szóló elméletek már több mint egy évtizede mémstátust nyertek az interneten. Darth Jar Jar ezennel hivatalosan is a Csillagok háborúja univerzum része lett.

Luke Skywalkert is egy egészen új oldaláról ismerhetjük meg. Fotó: YouTube

A feje tetejére állt univerzumban megjelenik továbbá egy fehér páncélt viselő Jedi Vader – értelemszerűen a jó oldalon –, fejvadász ewokok és egy alternatív Luke Skywalker, aki sosem vált a galaxis legnagyobb jedi hősévé, ellenben fogatversenyzőként éli napjait az immár tengerekkel borított Tatuin bolygón. 

Ebben a sajátos helyzetben kell megoldást találnia a film főhősének, Signek, amelyben segítségére lesz társa, Jedi Bob is.

A film szeptember 13-tól lesz elérhető a Disney+-on.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.