Ez azt jelenti, hogy egyetlen bárként a DiVino bekerült azon 21 étterem közé, amely Magyarországon ajánlást kapott az idén. Mindez azért kellemes meglepetés, mert a Michelin Guide ritkán javasol bárokat: Közép-Európa egyetlen borbárjaként szerepel a DiVino a kiadványban. A bár közleménye szerint számukra azért is hatalmas dolog a méltatás, mert üzletük még egy éve sincs nyitva, a Michelin-ellenőrök kora ősszel jártak a fővárosban, ezekben a hónapokban a DiVino még csak alig néhány hónapos múlttal büszkélkedhetett.
Szöveges értékelésében a kalauz nem elsősorban a bár ételeit emeli ki – melyeket könnyűnek és finomnak titulál –, sokkal inkább ajánlja a gazdag és kizárólag magyar borválaszték, a hozzáértő személyzet, a borbár helyszíne és a hely különleges hangulata miatt. Budapest ajánlott éttermei a Michelin Guide honlapján érhetők el.
A DiVino Borbár 2011. május 27-én nyitott, és heteken belül Budapest egyik legtrendibb szórakozóhelyévé vált. A borbár koncepciója szerint csak magyar borokat, illetve a Junibor Egyesülettel szövetkezve a juniborászok és családtagjaik borait árusítja. A juniborászok 35 év alatti fiatal magyar borászokat jelölnek, a 30 jelenlegi juniborász lefedi Magyarország borvidékeit. A borbár sikereit a Bazilikával szembeni elhelyezkedésének, gazdag választékának, a személyzetnek, az állandó és különleges programjainak, a fesztiválokon való részvételének és a hely körül kialakult „social hype”-nak köszönheti.
A borbár tulajdonosai több vendéglátóhelyet üzemeltetnek. Bánki Sándor és Duska Sándor irányítása alatt működik az immár 4 éve Michelin-ajánlással büszkélkedő V. kerületi Tigris Étterem, emellett a Via Luna olasz étterem, illetve a Présház Borkereskedés, amelyet a tulajdonosok 2011 februárjában a DiVino ernyője alá vontak. A DiVino ennek értelmében már nemcsak borbárként, hanem borszaküzletként is üzemel.