Az Anna and the Barbies megy Groningenbe

Az Anna and the Barbies képviseli hazánkat a 2014-es groningeni Eurosonic fesztiválon.

Grund
2013. 10. 08. 17:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik legnagyobb európai fesztivál, a hollandiai Eurosonic szervezői október 8-án délelőtt hozták nyilvánosságra azoknak az európai közrádiók által jelölt együtteseknek a névsorát, amelyek a nagyszabású groningeni rendezvényre felkérést kaptak. „A 2014. január 15-től 18-ig megrendezendő 28. nemzetközi hírű Eurosonic Noorderslag az EBU támogatásával a Magyar Rádió jelöltjét, az Anna and the Barbies zenekart hívta meg az északholland egyetemi város legnagyobb zenei eseményére, ahol a főtéren álló Nagyszínház nagyszínpadán fognak játszani
2014. január 16-án, csütörtökön este. A koncertet a legnagyobb európai rádiók rögzítik, és a tervek szerint a Petőfi rádió Eleven című koncertműsorában jelenik meg a zenei csatorna hallgatói számára” – közölte a Petőfi rádió. 

A kiválasztott együttesek között szerepelnek a többi között az osztrák ORF/FM4 támogatásával a Ja, Panik, a német ARD jelöltjeként Claire, az ír RTE/2FM képviseletében a the Strypes és a BBC Radio 1 kiküldöttjeként a Bondax.
A feltörekvő zenészeknek bemutatkozási lehetőséget biztosító showcase fesztiválon 28 együttes lép majd színpadra 23 rádió jelöltjeként, köztük svédek, spanyolok, moldávok, bolgárok, észtek, csehek, belgák, franciák, izlandiak, olaszok, németek és természetesen hollandok is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.