Sandra Bullock a közönség kedvence

Sandra Bullock négy kategóriában nyert a People's Choice Awards díjátadóján.

Grund
2014. 01. 09. 18:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 49 éves Oscar-díjas filmsztár a kedvenc film-, vígjátéki és drámai színésznő díját nyerte el a Gravitáció című sci-fiben, illetve a Női szervek című komédiában nyújtott alakításáért. George Clooney-val, a Gravitáció másik főszereplőjével közösen kapták a kedvenc páros elismerését, a film maga pedig a drámai alkotások között lett első

Több mint öt évi távollét – és filmsikerek – után 2013-ban tért vissza a zene világának reflektorfényébe a 32 éves Justin Timberlake, aki a díjátadón három zenei kategóriában is első helyen végzett. Közönségkedvenc lett az albumok között a The 20/20 Experience című lemeze, ő bizonyult a legnépszerűbb férfi és R&B előadónak – ám a popzenészek kategóriájában éppen hajdani barátnője, Britney Spears előzte meg. Az énekesnő 15 éves karrierje során először nyert a People’s Choice Awardson.

Robert Downey Jr. a Vasember-széria harmadik folytatásában játszott főszerepéért lett közönségkedvenc az akciófilmek sztárjai közül. A Vasember 3. kapta egyébként a legtöbb szavazatot mind a kedvenc film, mind a kedvenc akciófilm kategóriájában.Bár filmjeire az utóbbi években a kritikusok nem sok jót mondtak, Adam Sandler egymás után négyszer lett a közönség kedvenc komédiása. A szerda esti díjátadón a Nagyfiúk 2. című filmjével nyerte a kategóriát.

Első People’s Choice-díját nyerte Kaley Couco: az Agymenők televíziós sorozat csinos, szőke pincérlányát, Pennyt alakító színésznő lett a közönség kedvenc tévés komikája. Chris Colfer, a Glee című zenés tévésorozat sztárja a férfiak közt bizonyult a legjobb tévés komikus színésznek.

A People’s Choice Awards nyitja minden évben a hollywoodi díjátadók szezonját, amelynek csúcspontja az Oscar-gála. A közönségdíjakra 58 filmes, televíziós és zenei kategóriában lehetett szavazni, több mint 700 millióan adták le voksukat idén az interneten.

(Fotó: Eurporess/AFP)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.