A Metallica frontembere helyretette Kim Kardashian húgait

A celebek azt hitték, nekik mindent szabad, a zenekarok azonban nem rajongtak a borítóik „lenyúlásáért”.

Balogh Roland
2017. 07. 26. 14:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kendall és Kylie úgy érzik, mindent megtehetnek, amit csak akarnak. Még úgy is, hogy semmiféle kreatív alkotómunka nincs mögötte. – Miért is ne? – gondolhatta magában a két Jenner hugica, hiszen a nővérünk nem más, mint a (ki tudja miért) gigahíres celeb, Kim Kardashian. Nem mellesleg – tromfolhattak rá még erre is a lánykák – kettejük követőinek száma Instagramon lassan súrolja a kétszázmilliót. Így fogták magukat, elővettek pár régi és menő, többek között Pink Floyd-, Metallica-, Kiss-, Led Zeppelin-, The Doors-, Notorious B.I.G.- és Black Sabbath-lemezborítót, amire rámontázsolták saját, pózolós fotóikat, és mint önálló kollekciót, piacra dobták.

Még arra se vették a fáradságot, hogy egyeztessenek az előadókkal. Úgy hitték, nekik nincs is más dolguk, mint hátradőlni, hiszen One of One elnevezésű készletükkel nagyot alkottak, gondolhatták, így már csak a kasszához kell járulniuk, hogy finanszírozni tudják azt a luxust, ami nekik (szerintük) alanyi jogon jár. A pólókat egyébként 125 fontért kínálták saját webboltjukban.

Páran, köztük a Black Sabbath-frontember, Ozzy Osbourne felesége, Sharon és Notorious B.I.G. édesanyja, Voletta Wallace eléggé bepipult. Velük együtt olyannyira berágtak a veterán zenefanatikusok is, hogy Jennerék 24 órán belül visszavonták a teljes szettet.

A 21 éves Kendall és a 19 éves Kylie vakarhatta a homlokát, hogy mindez miért történik, hiszen annyira jó kis vintage darabokat dobtak piacra, amikkel senkinek sem akartak ártani, csak a világbéke mellett 125 fontot bezsebelni darabonként. Hüledező értetlenségüket a Metallica elnyűhetetlen frontemberének remélhetőleg egy másodpercre sikerült helyre tennie. James Hetfield az ET Canada tévéadón pár mondatban érzékeltette, miért „nem szép” egy medencéből kibújó pózolós képet a Metallica 1983-as Kill\'Em All című lemezének borítója elé montázsolni.

– Fogadok, azt gondolták, nekik mindent lehet, számomra viszont az, amit tettek, tiszteletlenség – mondta a brit NME által is idézett Hetfield, majd érzékeltette, miért is: „Harminchat éve keményen dolgozunk, a tőlünk telhető legtöbbet megtesszük azért, hogy közvetlen kapcsolatban legyünk a rajongóinkkal, erre valaki rárondít valamit arra, ami nekünk fontos... Nem mondom, hogy ez szent és sérthetetlen, de nem ártana némi tiszteletet mutatni vele szemben.”

Hogy a Jenner testvérek, ekkora ellenállást érzékelvén, cukormázas celebbuborékukból egy másodpercre visszatértek a valóságba, talán az a hosszú, sajnálkozó Twitter-üzenet jelzi, amelyben mélységes elnézést kérnek, mondván, senkit nem akartak megbántani, nem gondolták át jól a formaterveket. Már csak az a kérdés, hogy – miként bejegyzésük végén is fogadkoztak – vajon tényleg tanulnak-e bármit is az esetből. Lehet fogadni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.