A Kossuth rádió gasztrokulturális magazinműsorának hallgatói, miközben gyönyörű tájak, napsugarak ölelésében születő borok és különböző korok között utaznak, számos érdekességet ismerhetnek meg. A műsorban művészek idézik fel gyerekkori emlékeiket, ünnepi és étkezési szokásaikat, a gasztronómiához fűződő viszonyukat. Neves borászok és séfek mesélnek a magyar táj értékeiről, majdnem elfeledett étkeiről. Megtudhatjuk például, hogyan készülnek a vinorellek, vagyis borral festett képek, ki és miért alapította meg a Bogárétel Alapítványt, vagy hogyan készíti Szacsvay László híres tökös lecsóját. (Kenyérrel, laza fröccsel tálaljuk!) A Korkóstoló című rádióműsor nyolc évvel ezelőtt indult egy kis lelkes csapattal. A legfontosabb kérdés az volt, hogyan lehet a rádióban színeket, illatokat, ízeket felidézni. Kitalálták. Annyira lelkesek, tehetségesek és ötletgazdagok voltak, hogy 2013-ban a Rádiós Korrektúrán, a „hangok versenyén”, a kulturális magazinok kategóriában első díjat nyertek.
Beszédes életrajzi töredék
Pósa történetei nem öncélúak, hanem közösségi okulásra készültek, mindezt hitelesen, remek stílusban közli velünk, az olvasókkal.