Kitálalt a McDonald's volt szakácsa: ezt a szendvicset nem rendeli meg többet

A gyorsétteremlánc egykori vezető szakácsa a közösségi médiás felületein rendszeresen oszt meg érdekes infókat a korábbi munkahelyéről.

2024. 07. 26. 13:41
Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Komka Péter)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mike Haracz egykor vezető séf volt az egyik egyesült államokbeli McDonald's-étteremben, ahol felügyelte a többi szakács munkáját, és sokszor a menü kialakításában is kikérték a véleményét. Ma már nem a Meki alkalmazottja, de nem hagyta teljesen maga mögött a gyorséttermi éveket. Amint arról a Mindmegette.hu beszámolt, a séf a TikTok-csatornáján rendre megosztja követőivel a leghasznosabb tippeket, amit egy Meki-rajongó kaphat, és érdekes információkat is megtudhatunk tőle. 

Haracz az egyik videójában elmondta, melyik az a szendvics, aminek az elfogyasztását ő többször is megbánta, így ma már semmiképpen nem rendelné meg. 

Az itthon is nagyon népszerű csirkés hamburgerről van szó, amelyet szinte minden alkalommal száraznak talált. Haracz a McCrispyről úgy nyilatkozott:

nem ropogós, íztelen, valahányszor megrendeltem, többnyire száraz volt és túlsütött.

Haracz persze azt is hangsúlyozta, hogy ez az ő szubjektív véleménye, és ne befolyásoljon senkit a szendvicsválasztásban. 

Meglehet, hogy a különböző országokban a mekis burgerek íze valamelyest eltér egymástól, hiszen nálunk olyannyira népszerű a McCrispy, hogy a burger az étterem idei nagy dobásának, a Domi mealnek is része, Magyarország legértékesebb focistája ugyanis rajong ezért a szendvicsért. 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.