A biztonsági őr lopott az üzletből

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. 08. 25., k – 09:01 Az oroszlányi rendőrök gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából vették őrizetbe az 50 éves férfit.

Forrás: police.hu2020. 08. 25. 13:09
null
Kecskemét, 2014. december 17. Bilincset helyeznek a testi sértés bűntette és más bűncselekményekkel vádolt volt izsáki rendőrök közül az elsőrendű vádlott kezére az ítélethirdetés után a Kecskeméti Törvényszéken 2014. december 17-én. Bodor Viktor elsőrendű vádlottat életfogytig tartó fegyházbüntetésre, a másodrendű Bimbó Csongor vádlottat 20 év fegyházbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék elsőfokú ítéletében, mert a két rendőr 2013. április 8-én az izsáki rendőrőrsön halálra vert egy lopás gyanúja miatt előállított román állampolgárságú, magyar nemzetiségű izsáki férfit. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az oroszlányi rendőrök gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából vették őrizetbe az ötvenéves férfit.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés miatt folytat szabálysértési eljárást egy ötvenéves vértessomlói férfi ellen. Az egyik oroszlányi üzletben biztonsági őrként dolgozó férfi, 2020. augusztus 25-én napközben nyolc darab sört rakott az öltözőszekrényébe, amit nem fizetett ki. Az őr szekrényét átvizsgálták, és abban megtalálták az ellopott termékeket. Őt az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, majd a meghallgatását követően a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették – írja a police.hu.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.