Batman meghalt és Superman percei is meg vannak számlálva

Bemutatta nagyszabású játékait a népszerű stúdió, a rajongók hatalmas fordulatokra számíthatnak.

Forrás: origo.hu2020. 08. 25. 15:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A régóta pletykált Suicide Squad-játék is bemutatkozott.

Befejezte a szuperhősös videojátékok iránt érdeklődők csigázását a mégsem eladó WB Games, a hétvégén bemutatkozott a Batman: Arkham-játékokat életre hívott Rocksteady által fejlesztett Suicide Squad: Kill The Justice League, továbbá a WB Montréal által készített Gotham Knights.

A Rocksteady várhatóan 2022-ben PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkező Suicide Squad-játéka a Batman: Arkham univerzumban játszódik, az antihősökkel a valamiért megvadult Justice League tagjait kell majd megállítani.

Túl sokat nem lehet tudni a játékról: szólóban és négyfős kooperatív módban is játszható lesz, a hősei egyedi képességekkel és játékstílussal rendelkeznek, szólózás esetén pedig a játékosok szabadon váltogathatnak Harley Quinn, Deadshot, King Shark és Captain Boomerang között.

A kettes számú újdonság a Gotham Knights, mindenkit meglepve a WB Montréal 2021-re kiírt játéka nem az Arkham-univerzumban játszódik.

A bemutató szerint Batman halála után járunk, Gotham szokás szerint fuldoklik a korrupcióban és az erőszakban, ám Robin, Red Hood, Nightwing és Batgirl összefognak a megtisztítása érdekében. A játék szólóban és kétfős kooperatívban lesz játszható, PC mellett PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X platformokra érkezik.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.