Virtuális koncerteket népszerűsít a népszerű zeneszolgáltató

Maguk a közvetítések bármely webhelyen megtarthatók.

Forrás: origo.hu2020. 09. 16. 20:15
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mostanra tökéletesen bizonyossá vált, hogy a remélttől eltérően az ősszel sem kezdődhet újra a nagybani zenei élet, az előadók nem igazán lesznek képesek koncerteket tartani.

Emiatt amelyik előadók még nem próbálkoztak meg az interneten élőben közvetített koncertek tartásával, azok jó eséllyel kénytelenek lesznek próbát tenni velük, a Spotify pedig mostantól hajlandó segítséget nyújtani az események reklámozásában.

A zenestreamelő szolgáltatás tájékoztatása szerint mostanra globálisan élesített egy újítást, amelynek köszönhetően már online koncertek is bekerülhetnek mindazokra a felületeire, amelyeken eddig a klasszikus fellépések jelentek meg.

Fotó: Pexels

A virtuális koncertek az előadók profiloldalain, továbbá a Spotify alkalmazás böngészés – koncertek részében is láthatók.

A zenestreamelő szerint az egyetlen megkötés, hogy a virtuális koncerteket csak a Songkick szolgáltatáson keresztül tudják regisztrálni az előadók.

Maguk az élő közvetítések bármelyik internetes platformon lehetnek, a Spotify csak annyit tesz, hogy megpróbál segítséget nyújtani a reklámozásukban.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.