Ez történik, ha gyorsan kanyarodsz és nincs rutin + videó

Mi történik, ha az ember nem jól választja meg a sebességet egy kanyarhoz? Nos, attól függ, mennyire gyorsan megy, és megvan-e a rutinja ahhoz, hogy korrigáljon…

Forrás: automotor.hu2020. 09. 11. 17:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valószínűleg mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy kicsit későn tapostunk a fékbe, vagy csak figyelmetlenek voltunk, és gyorsabban érkeztünk meg egy kanyarhoz, mint kellett volna. Az esetek nagy százalékában ezek ártalmatlan, apró hibák, amiket könnyű korrigálni a megfelelő technikával – írja az automotor.hu.

De mi van, ha valaki a javítás helyett inkább bepánikol, mert nincs meg a kellő rutinja, és a kanyar közepén nyom egy erősebb féket, és össze-vissza rángatja a kormányt?

Nos, ekkor történik az, ami az alábbi videóban…

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.