Azt lehet mondani, hogy az ételízesítőként ismert sárga keverék minden konyhában megtalálható.
Ha jobban megnézzük az összetevőket, akkor láthatjuk, hogy egy főként sóból és szárított zöldségekből készült fűszer. Elsősorban levesek, húsos ételek, köretek, sült zöldségek és főzelékek készítése során használjuk.
Kevesen tudják, hogy ételízesítőt nagyon könnyű otthon is készíteni. Csupán néhány zöldség és egy kis elszántság kell hozzá, hogy egy minden összetevőjében természetes ételízesítő kerülhessen az asztalra.
Mint minden házi készítésű alapanyag esetében, itt is kijelenthetjük, hogy pontosan tudjuk, mi kerül a termékünkbe.

Lesse el a következő receptet, ha egyszer kipróbálja a házi ételízesítőt, többé valószínűleg nem akar majd mást használni.
Íme a recept!
Hozzávalók:
