
Így tud jól aludni kánikulában, mutatjuk az egyiptomi trükköt!
Melegben hamarabb elfáradunk, könnyebben kiszáradunk és gyakoribbak az alvászavarok is.
A konyha az élelmiszerek feldolgozásának elsődleges helyszíne, ezért kell a megfelelően tisztán tartani. A szennyeződések és a baktériumok jelen vannak, könnyen behozhatjuk őket a bolti élelmiszerekkel. Ha a konyháról van szó, nem lehet elégszer áttörölni a felületeket. Összeszedtük a legegyszerűbb és a legjobb tippeket arról, hogyan tartsuk tisztán a konyhát.
1. Gyakrabban kell letakarítani a gáztűzhelyt
A gáztűzhely az egyik olyan terület a konyhában, amely könnyen fertőzések és szennyeződések táptalajává válhat. A szakértők azt javasolják, hogy minden főzés után tisztítsuk meg mosószeres vagy ecetes vízzel.
Nagyon jól lehozza a koszt a citrom és a só is.
Az ön konyhájában is megvan a helye a gyümölcsöknek? Egy állványos tárolóban tartja? Netán egy kosárban? Bárhogy is, mosás előtt kerülnek a tárolóra, ezért érdemes gyakran áttörölni sós és citromos vízzel a szennyeződések miatt.
Az alapanyagok megtisztítása épp olyan fontos, mint a felületek tisztán tartása. A gyümölcsöket és a zöldségeket ne csak úgy mossuk meg, hogy a folyó víz alá tesszük. Dörgöljük át a kezünkkel vagy szivaccsal, amennyire csak tudjuk. Ezután tegyük a megtisztított pultra.
A hűtő zöldséges fiókja, a cukortartó, a liszttartó és még sorolhatnám azokat a tárolókat, amelyekről hajlamosak vagyunk elfeledkezni.
Bizonyos időközönként érdemes átmosni citromos és sós vízzel ezeket is.
Illetve figyeljünk rá, hogy az alapanyagokat csak akkor tegyük a tárolóedényekbe, ha teljesen megszáradtak. Ezzel lecsökkenthetjük a romlás veszélyét.
Turmixgépek, keverők, a hűtő, a mikró, a sütő, a grill, a kenyérpirító és még sorolhatnánk. Szennyeződések táptalaja lehet, ha elhanyagoljuk. A mikrót se felejtsük el rendszeresen tisztítani, ne várjuk meg, míg hetek vagy hónapok telnek el. Egyszerűen melegítsünk fel benne egy kis ecetet és töröljük le a szennyeződéseket.
Melegben hamarabb elfáradunk, könnyebben kiszáradunk és gyakoribbak az alvászavarok is.
A 101 éves táplálkozási szakértő elárulta.
A nyári menük kihagyhatatlan eleme, amit sajnos nagyon könnyű elrontani.
Sokan nem figyelnek rá, pedig ezen az apróságon múlik a hűtő élettartama.
Megerőszakolta főnöke feleségét egy gyulai vízvezetékszerelő, amíg a főnök kórházban feküdt
Váratlan helyről kapta meg a kegyelemdöfést Aranyosi Péter, Kormos Anett volt a tettes
Nehogy egyél belőle: népszerű terméket hívott vissza a SPAR
Botrány Németországban: szír migránsok zaklattak kiskorú lányokat egy uszodában
Gulácsi feladta a leckét, napokon belül dönteni kell
Az Európai Bizottság feltartja a középső ujját: eldöntötték, mihez kezdenek a magyarok véleményével Ukrajnáról
Megöllek! – kiáltotta, majd fűrésszel esett neki a mozgáskorlátozott húga nyakának a kisvárdai férfi
Csányi Sándor: Az 5/1-es szabály a klubok és a magyar futball érdekét szolgálja
Felháborodtak a pedagógusszervezetek a tiszás tanáron, aki már az óvodásokat is érzékenyítené
Zalatnay Sarolta könyörtelenül leleplezte Koncz Zsuzsa féltve őrzött titkát
Orbán Viktor: Akárminek is gondolja magát, nem szórakozhat nemzeti szimbólumainkkal
Macron felhívta Putyint, kemény választ kapott a francia elnök
Melegben hamarabb elfáradunk, könnyebben kiszáradunk és gyakoribbak az alvászavarok is.
A 101 éves táplálkozási szakértő elárulta.
A nyári menük kihagyhatatlan eleme, amit sajnos nagyon könnyű elrontani.
Sokan nem figyelnek rá, pedig ezen az apróságon múlik a hűtő élettartama.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.