Tombol a román történelemhamisítás Nagyváradon
Megjelent az MCC Magyar Összetartozás Intézete Látkép című sorozatának legújabb része. Balázs D. Attila írása ezúttal az utóbbi évek látványos nagyváradi román térnyeréséről rántja le a leplet.
A konyha az élelmiszerek feldolgozásának elsődleges helyszíne, ezért kell a megfelelően tisztán tartani. A szennyeződések és a baktériumok jelen vannak, könnyen behozhatjuk őket a bolti élelmiszerekkel. Ha a konyháról van szó, nem lehet elégszer áttörölni a felületeket. Összeszedtük a legegyszerűbb és a legjobb tippeket arról, hogyan tartsuk tisztán a konyhát.
1. Gyakrabban kell letakarítani a gáztűzhelyt
A gáztűzhely az egyik olyan terület a konyhában, amely könnyen fertőzések és szennyeződések táptalajává válhat. A szakértők azt javasolják, hogy minden főzés után tisztítsuk meg mosószeres vagy ecetes vízzel.
Nagyon jól lehozza a koszt a citrom és a só is.
Az ön konyhájában is megvan a helye a gyümölcsöknek? Egy állványos tárolóban tartja? Netán egy kosárban? Bárhogy is, mosás előtt kerülnek a tárolóra, ezért érdemes gyakran áttörölni sós és citromos vízzel a szennyeződések miatt.
Az alapanyagok megtisztítása épp olyan fontos, mint a felületek tisztán tartása. A gyümölcsöket és a zöldségeket ne csak úgy mossuk meg, hogy a folyó víz alá tesszük. Dörgöljük át a kezünkkel vagy szivaccsal, amennyire csak tudjuk. Ezután tegyük a megtisztított pultra.
A hűtő zöldséges fiókja, a cukortartó, a liszttartó és még sorolhatnám azokat a tárolókat, amelyekről hajlamosak vagyunk elfeledkezni.
Bizonyos időközönként érdemes átmosni citromos és sós vízzel ezeket is.
Illetve figyeljünk rá, hogy az alapanyagokat csak akkor tegyük a tárolóedényekbe, ha teljesen megszáradtak. Ezzel lecsökkenthetjük a romlás veszélyét.
Turmixgépek, keverők, a hűtő, a mikró, a sütő, a grill, a kenyérpirító és még sorolhatnánk. Szennyeződések táptalaja lehet, ha elhanyagoljuk. A mikrót se felejtsük el rendszeresen tisztítani, ne várjuk meg, míg hetek vagy hónapok telnek el. Egyszerűen melegítsünk fel benne egy kis ecetet és töröljük le a szennyeződéseket.
Megjelent az MCC Magyar Összetartozás Intézete Látkép című sorozatának legújabb része. Balázs D. Attila írása ezúttal az utóbbi évek látványos nagyváradi román térnyeréséről rántja le a leplet.
A csalók legalább 76 számlatulajdonosnak összesen több mint kétszázmillió forint kárt okoztak.
Marad az átlagosnál jóval hidegebb idő a hétvégén is.
Míg hétfőn még melegrekordok dőltek meg, addig kedden már a Kőszegi-hegységben található Írott-kőn mérhető mennyiségű hó esett.
Elítélték a mozdonyvezetőt, aki kisiklatta a vonatot Tatabányánál
Magyar Péter bevallotta, hogy loptak
Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak
Elhunyt a Harry Potter-filmek sztárja
„Soha többé nem akarlak látni” – durva balhé tört ki a Házasság első látásra műsorában
Kevesellte a magyar pénzt, most román állampolgárságot kapott a magyar sportoló
Itt a drámai bejelentés: újabb pusztító fegyvereket kap Ukrajna, kitörhet a világháború
Hamilton-kudarc, Ferrari-baleset és meglepetés a Forma-1-es időmérőn
Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó
Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)
Rejtélyes nyomokat találtak az ostorosi erdőben + fotó
Nem várt támogatás érkezett Orbánnak, magyar sztárok álltak a politikája mellé
Megjelent az MCC Magyar Összetartozás Intézete Látkép című sorozatának legújabb része. Balázs D. Attila írása ezúttal az utóbbi évek látványos nagyváradi román térnyeréséről rántja le a leplet.
A csalók legalább 76 számlatulajdonosnak összesen több mint kétszázmillió forint kárt okoztak.
Marad az átlagosnál jóval hidegebb idő a hétvégén is.
Míg hétfőn még melegrekordok dőltek meg, addig kedden már a Kőszegi-hegységben található Írott-kőn mérhető mennyiségű hó esett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.