Megjelent a nálunk forgatott Dűne első kedvcsinálója

Hivatalosan is napvilágot látott a Dűne című mozifilm első előzetese, aminek különös varázsa, hogy a jelenetek egy részét hazánkban rögzítették. 

2020. 09. 10. 12:52
null
Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mozi a korábban a Sicario – A bérgyilkos vagy a Szárnyas fejvadász 2049 filmeket jegyző Denis Villeneuve rendezésében készül, a sztori alapját pedig Frank Herbert klasszikus regényéből adaptálták.

A produkcióban olyan sztárok kaptak helyet mint Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Jason Momoa, és Javier Bardem.

Külön öröm, hogy Jason Momoa dublőre Megyeri Balázs magyar származású, Josh Brolin pedig korábban az Instagram oldalán fejezte ki együttérzését a magyarok viharos múltja kapcsán.

A film várhatóan decemberben érkezik a magyar mozikba.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.