időjárás 31°C Huba 2022. augusztus 19.
logo

Kovács Zoltán: A helyszíni szervezők mérlegelésére bízzuk a fővárosi rendezvények megtartását

Rendhagyó ünnepi műsorral jelentkezik a Ridikül

Forrás: Sajtóközlemény
2021.02.19. 11:25
Rendhagyó ünnepi műsorral jelentkezik a Ridikül

1500. adásához érkezik a Ridikül, a közmédia női talkshow-ja, amelynek ünnepi műsora 2021. február 22-én 17 órától látható a Duna Televízión. Az elmúlt években összesen 1220 órát, egészen pontosan 73250 perc műsoridőt felölelő produkcióban 3133 vendég fordult meg, többségük Dióssy Klárival csevegve az élet hétköznapi, ám fontos kérdéseiről.

A Ridikül a közmédia női talkshow-ja, amelyben a műsorvezetővel általában három hölgyvendég vitat meg egy bizonyos témát, meglepetésvendégként pedig egy férfi is csatlakozik a beszélgetéshez. Az ünnepi adásban rendhagyó módon fordul a nemek aránya és Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus, Ujvári Zoltán Szilveszter dalszerző, előadóművész, valamint Qka MC az Animal Cannibals együttes tagja mellé hölgyvendég érkezik meglepetésként február 22-én 17 órakor a Duna Televízión. Ezen a napon a nézők betekintést nyerhetnek a televíziózás kulisszái mögé, a beszélgetésben a meghívottak felelevenítik a tévéhez kötődő kedvenc élményeiket, legyen szó szereplésről, műsorvezetésről, vagy akár csak egyszerűen azokra a műsorokra, produkciókra az elmúlt évtizedekből, amelyekre örömmel tekintenek vissza.

1500. adásához érkezik a Ridikül, a közmédia női talkshow-ja
Fotó: Médiaklikk

Érdekesség, hogy az 1500 adás során összesen 6048-szor foglalták el a Ridikül vendégfoteljeit. 1789 hölgy és 1344 úr fogadta el a meghívást legalább egyszer, így 3133 vendéggel büszkélkedhet az idén nyolcéves műsor.

Az ünnepi adásban az elmúlt évek legemlékezetesebb pillanatainak felidézése mellett számtalan meglepetést láthatnak a nézők, köztük Dióssy Klári 22 „arcát” is, amely ebben a formában a még neki is újdonság volt. A hirado.hu hamarosan megjelenő interjújából kiderül, vajon mit tart ridiküljében a közmédia műsorvezetője, emlékszik-e az első adására és valóban van-e 22 különböző arca.

Ridikül 1500 február 22-én 17 órától a Duna Televízión Dióssy Klárival. A műsor hatvan napig visszanézhető a MédiaKlikk felületén.

Az anyatej nagy lökést ad a baba immunrendszerének

Az anyatejjel táplált babák immunrendszerében életük első három hetében sokkal több szabályozó T-sejt jelenik meg, mint a tápszeres babákéban – állapították meg a Birminghami Egyetem kutatói Toldi Gergelynek, az Immunológiai és Immunterápiás Intézet munkatársának vezetésével.

Ez tovább növeli az anyatej előnyös egészségi hatásainak számát, amelyek némelyike akár felnőttkorig is elkísérheti az embert. Bár eddig is sejtették, hogy az anyatej befolyásolja a csecsemők immunvédekezését, mindeddig szinte semmit sem tudtak ennek mechanizmusáról.

Tovább...

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.