Újra láva és fekete füst árad ki az Etnából, Európa legnagyobb és legaktívabb vulkánjából. A szicíliai vulkán szombat reggel tört ki, idén már sokadik alkalommal.

Fotó: MTI/AP/Salvatore Allegra
Újra láva és fekete füst árad ki az Etnából, Európa legnagyobb és legaktívabb vulkánjából. A szicíliai vulkán szombat reggel tört ki, idén már sokadik alkalommal.
(A borítóképen az Etna tűzhányó működés közben Pedaránál. Fotó: MTI/AP/Salvatore Allegra)
Ha egészséges kertet és növényeket szeretnénk, de tartózkodnánk a különféle vegyszerek használatától, a növénytársítás nyújthat megoldást.
Hagymaszeleteléshez, húsaprításhoz, de az ételek előkészítéséhez is mindig a vágódeszkát használjuk.
A nokedli, vagy ahogy felénk hívják, galuska elkészítése alapvetően nem egy bonyolult folyamat, csak néhány apróságra oda kell figyelni.
Az nagyon jó, ha mindig van a fagyasztóban némi tőkehús, arra az esetre, hogy legyen mit előkapni, ha csak gyorsan összedobnánk valami finomat.
Németh Szilárd: Az ukrán energiafenyegetés a magyaroknak négyszeres gázárat és dupla áramárat jelentene
Magyar Péter szerint Erdély román föld + videó
Csavaros Columbo-kvíz: mennyire ismered a legendás sorozatot?
Szergej Lavrov: Oroszország többé nem fogadja el a „tűzszünet, aztán majd meglátjuk"–típusú béketervet + videó
Csak hét kérdés, mégis csak keveseknek sikerül hibátlanul kitölteni ezt a kvízt
Van ahol még ezer forintot sem kell fizetni az eper kilójáért
Slot elmondta, Szoboszlainak kivel kell megharcolnia a helyéért a jövőben
Így lesz fényes a csempe súrolás nélkül, a nagyi trükkje mindig beválik
Pottyondy Edina bedöntötte a teljes baloldalt, Magyar Péterrel együtt
Nem vár a Vasasra a rutinos válogatott játékos, akinek a feljutás és a kiesés is szívügye
Az Orbán-gyűlölő humorista az anyját is felrobbantaná és közben sortüzet vizionál
Ancelotti leleplezte a Real Madrid tervét, majd váratlan bejelentést tett
Ha egészséges kertet és növényeket szeretnénk, de tartózkodnánk a különféle vegyszerek használatától, a növénytársítás nyújthat megoldást.
Hagymaszeleteléshez, húsaprításhoz, de az ételek előkészítéséhez is mindig a vágódeszkát használjuk.
A nokedli, vagy ahogy felénk hívják, galuska elkészítése alapvetően nem egy bonyolult folyamat, csak néhány apróságra oda kell figyelni.
Az nagyon jó, ha mindig van a fagyasztóban némi tőkehús, arra az esetre, hogy legyen mit előkapni, ha csak gyorsan összedobnánk valami finomat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.