Lángba borult egy kamion az M3-ason + videó

Felvételt készítettek az esetről a helyszínen tartózkodó tűzoltók. A teljes terjedelmében égő nyerges vontatót három vízsugárral sikerült eloltani.

Magyar Nemzet
Forrás: OKF, FB2023. 02. 22. 14:32
Az M3-ason kigyulladt nyerges vontató oltása, a kamion átszakította a szalagkorlátot 2023. február 22-én kora reggel (Videó: Tasnádi László tűzoltó zászlós és Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy) Forrás: Facebook/OKF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A középső szalagkorlátot átszakítva a szembejövő sávban az oldalára borult, majd kigyulladt egy nyerges vontató szerdán reggel az M3-as autópálya 229-es kilométerénél, Nyíregyháza térségében, a főváros felé vezető oldalon – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, az égő kamiont a nyíregyházi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották. A helyszínre a mentők is kivonultak.

A helyszínen Tasnádi László tűzoltó zászlós és Rutkai-Dér Vivien tűzoltó főhadnagy videófelvételt készített az esetről, melyet közzétettek a katasztrófavédelem közösségi oldalán.

Borítókép: A kigyulladt kamion oltása (Forrás: Facebook/OKF)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.