Mert ez pécsi kesztyű: Rihanna is törzsvásárló, ebben lépett fel a Super Bowl félidei show-jában + videó

Nézők milliói láthatták a pécsi kesztyűt viselő Rihannát Amerika legnagyobb sportünnepén, a 2023-as Super Bowl félidei show-jában.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Facebook2023. 02. 15. 11:51
null
GLENDALE, ARIZONA - FEBRUARY 12: Rihanna performs onstage during the Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show at State Farm Stadium on February 12, 2023 in Glendale, Arizona. (Photo by Christian Petersen/Getty Images) Fotó: Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a hivatalos közösségi oldalán számolt be arról, hogy a kilencszeres Grammy-díjas barbadosi énekesnő a fellépése alatt pécsi kesztyűt viselt a Pécsi Gloves International jóvoltából. A kesztyűkből több variáció is készült Rihanna számára, de végül a tűzpiros puha báránybőr kesztyű lett a befutó.

A bejegyzésből kiderült, hogy 

Rihanna nem először viseli a cég által előállított terméket. 

Habár a Pécsi Gloves International (PGI) nem ismert a hazai közönség számára, termékeit sokan viselik az ország határain belül és kívül is.

Magyarországon a gyártó saját márkájaként ismerheti a nagyközönség mint Karma Pécsi Kesztyű. A PGI-nek számos olyan együttműködése van, melyben neves sztárok és filmek szereplői viselik a kiemelkedő tudású pécsi szakemberek munkáját – írják.

 

Magyarország méltán lehet büszke a magyar tervezésre és kivitelezésre

Az USA-ból érkező megkeresések Dorothy Gaspar tervezőnek köszönhetők, aki már rengeteg sztárra adta rá a PGI által készített termékeket, így került Rihanna kezére is a Superbowl Half Time show-ban viselt kesztyű is. 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara kiemelte:

„A tervező neve ne tévesszen meg senkit, ugyanis a magyar származású és kesztyűgyártó családi háttérrel rendelkező Gáspár Dóra is magyar gyökerekkel rendelkezik, így Magyarország méltán lehet büszke a magyar tervezésre és kivitelezésre.”

Hozzátették: amellett, hogy a PGI őrzi a tradicionális értékeket, igyekeznek innovációkkal és új technikai megoldásokkal olyan megrendelőket is kiszolgálni, ami az átlagostól eltér, és megfelel a kor kihívásainak.

Borítókép forrása: A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Facebook-oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.