Mégsem kell búcsúztatniuk a Stranger Things sorozatot a rajongóknak

A londoni West Enden ugyanis színdarab készült Hawkins városának sötét múltjáról.

Magyar Nemzet
2023. 03. 02. 15:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A londoni West Enden olyan színdarab készült, amelyre a Stranger Things rajongóinak várhatóan felkelti az érdeklődését. A darab ugyanis népszerű sorozat világában játszódik, Hawkins városának sötét múltját mutatja be és a negyedik évadban megismert antagonista, Vecna előtörténetéről. A színmű az év végére készülhet el, Stranger Things: The First Shadow (Az első árnyék) címmel – tájékoztat a CNN.

Az előadás bejelentése mellett azt is elmondták, egészen a kezdetekig mennek majd vissza a történetben, ami a történet végének is kulcsa lehet. Az színdarabot Kate Tefry, a Stranger Things forgatókönyvíró-társproducere írja, aki a sorozat ötletgazdáival, Matt és Ross Dufferrel, valamint Jack Thorne-nal találta ki a történetét – utóbbi szerző olyan címeken dolgozott forgatókönyvíróként, mint a Harry Potter és az elátkozott gyermek, az Enola Holmes és Az Úr sötét anyagai tévéadaptációja.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Instagram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.