Megszólalt a nyíregyházi tömegverekedés után a szórakozóhely vezetősége + videó

Bokszoló fiatalok akartak belépni a klubba, de nem látták őket szívesen, mert korábban voltak velük problémák. Felfegyverkezve tértek vissza, és rátámadtak a biztonsági őrökre – közölte a Mamma Mia Club.

Magyar Nemzet
Forrás: SZON2023. 03. 08. 9:18
Nyíregyházi Tömegverekedés a Mamma Mia Clubban Forrás: Tények videó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken este összeverekedett két társaság egy nyíregyházi szórakozóhely előtt. A Magyar Nemzet beszámolt róla, hogy az esetről videófelvétel is készült. Ezen azt is lehet látni, hogy fejbe rúgnak egy földre került fiatalt, miközben a szemtanúk rémülten kiáltoznak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Hírportál, a SZON információi szerint többen kórházba kerültek az incidens után, az egyik súlyos sérült a fél szemére meg is vakulhat. A lap úgy tudja, azért robbant ki a verekedés, mert a fiatalokból álló csoportot nem engedte be a szórakozóhelyre a biztonsági személyzet.

Az érintett szórakozóhely, a Mamma Mia Club vezetősége kedd délután közleményt juttatott el a SZON szerkesztőségéhez a péntek éjszaka történt eseményekről. Azt írták, a biztonsági őrök elmondása alapján bokszoló fiatalok akartak belépni a klubba, amit arra hivatkozva tagadtak meg tőlük, hogy az előző héten problémásan viselkedtek a vendégekkel.

A biztonsági őrök a belépésüket a kulturáltan szórakozó többség érdekében tagadták meg. A srácok ezt nem vették tudomásul, és a rendezőket megfenyegették, majd felfegyverkezve visszajöttek, és megtámadták a biztonsági őröket – ahogy azt a híradásokban olvashattuk

– olvasható a szórakozóhely közleményében. Hozzátették: a klub alkalmazottai nem voltak jelen, nem feladatuk megítélni, pontosan mi történhetett az utcán, hiszen ők bent végezték a munkájukat. Ez a hatóságok dolga, az eljárás folyamatban van – ismertették.

Kiemelték ugyanakkor, hogy az interneten terjedő videón látottak alapján felvették a kapcsolatot a biztonsági szolgálattal megbízott vagyon- és személyvédelmi cég vezetőjével, és megtették a megfelelő intézkedéseket. A cég tájékoztatása szerint belső vizsgálat indult náluk.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy számunkra minden szórakozó fiatal biztonsága ugyanolyan fontos. Bízunk benne, hogy a közeljövőben nem fordul ilyen elő – ennek érdekében minden óvintézkedést megteszünk

– zárja a közleményt a klub.

Borítókép: A tömegverekedés helyszíne (Forrás: Tények)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.