A Juventus FC miatt változik meg a Juventus Rádió neve

34 év után megváltozik a Juventus Rádió neve. Az egykori nagy kereskedelmi adó több év után tért vissza az online térbe.

MAGYAR NEMZET
Forrás: VG.HU2023. 06. 06. 16:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tavaly óta újra hallható Juventus Rádió és az olasz Juventus FC megállapodása értelmében az adó nevének leírt változata június 5-én Youventus Rádióra változott – olvasható a rádió közleményében.

A hallgatók adásban továbbra is a megszokott márkanévvel találkoznak, a változás csupán a vizuális megjelenést érinti – derül ki a közleményből. 

A csatorna 1989-től 2015-ig Juventus Rádió néven működött, a nagy országos kereskedelmi rádiók indulásáig ez volt az ország legnagyobb magántulajdonú rádiója, 

hallgatottságban közvetlenül a Kossuth Rádió után következett. Az adót 2015-ben megvásárolták, majd az új tulajdonos úgy nyilatkozott, hogy teljesen átalakul a rádió, és az adót Sláger FM-mé nevezték át – olvasható a Vg.hu cikkében.

Korábban a Vg.hu megírta, hogy a Danubius Rádió, a Roxy Rádió és a BDPST ROCK mellett a Juventus Rádió is az online térben tért vissza május 1-je óta.

Borítókép forrása: YouTube

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.