időjárás 25°C Eufrozina , Kende 2023. szeptember 25.
logo

Orbán Viktor: Ősszel Magyarország ellenfelei egyszerre lépnek fel a követeléseikkel

A Juventus FC miatt változik meg a Juventus Rádió neve

MAGYAR NEMZET
Forrás: VG.HU
2023.06.06. 16:14 2023.06.06. 17:49
A Juventus FC miatt változik meg a Juventus Rádió neve

34 év után megváltozik a Juventus Rádió neve. Az egykori nagy kereskedelmi adó több év után tért vissza az online térbe.

A tavaly óta újra hallható Juventus Rádió és az olasz Juventus FC megállapodása értelmében az adó nevének leírt változata június 5-én Youventus Rádióra változott – olvasható a rádió közleményében.

A hallgatók adásban továbbra is a megszokott márkanévvel találkoznak, a változás csupán a vizuális megjelenést érinti – derül ki a közleményből. 

A csatorna 1989-től 2015-ig Juventus Rádió néven működött, a nagy országos kereskedelmi rádiók indulásáig ez volt az ország legnagyobb magántulajdonú rádiója, 

hallgatottságban közvetlenül a Kossuth Rádió után következett. Az adót 2015-ben megvásárolták, majd az új tulajdonos úgy nyilatkozott, hogy teljesen átalakul a rádió, és az adót Sláger FM-mé nevezték át – olvasható a Vg.hu cikkében.

Korábban a Vg.hu megírta, hogy a Danubius Rádió, a Roxy Rádió és a BDPST ROCK mellett a Juventus Rádió is az online térben tért vissza május 1-je óta.

Borítókép forrása: YouTube

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.