Jean-Claude Van Damme szégyelli, ahogy a Jóbarátokban szerepelt

A 63 esztendős színész felidézte 1996-os vendégszereplését a sorozatban.

2023. 11. 09. 10:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rémeset alakítottam. Túljátszottam magam. (…) Szégyellem magam miatta – ostorozta a Jóbarátokban nyújtott vendégszerepét Jean-Claude Van Damme egy New York Postnak adott közelmúltbeli interjúban

A 63 esztendős belga színész elmondása szerint nagyon furcsán érezte magát a forgatáson, nem tudta mit és hogyan tegyen, amikor két lány is szájon csókolta. – Nagyon kedvesek voltak – tette hozzá.

A Jóbarátok című vígjátéksorozatban vendégszerepekben többször felbukkantak világsztárok. Jean-Claude Van Damme 1996-ban tűnt fel egy epizódban, melyben saját magát alakította. A történet szerint a „brüsszeli muszkli” New Yorkban forgat egy filmet, mikor Rachel és Monica egyaránt szemet vet rá. Monica azonban túlságosan szégyenlős ahhoz, hogy megszólítsa, ami viszályhoz vezet a barátnők között.

– Nem tudtam túl sokat a műsorról. Szóval mikor odamentem, láttam ezt a két csodálatos lányt, és azt mondták hogy most ez a legmenőbb műsor a világon. Úgyhogy nagyon boldog voltam! – idézte fel a színész az emlékeket.

Elmondása szerint az viszont szóba sem jött, hogy esetleg a való életben is udvaroljon Jennifer Anistonnak vagy Courteney Coxnak, hiszen akkor már házas volt Gladys Portugues-vel.

A Jóbarátokban Chandlert alakító Matthew Perry halála után  Jean-Claude Van Damme is részvétét fejezte ki, mint írta, büszkeséggel tölti el, hogy ő is feltűnhetett a sorozatban.

Borítókép: Jean-Claude Van Damme a Jóbarátok forgatásán Jennifer Anistonnal és Courteney Coxszal. (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.