Nem jelentkezett nyereményéért, milliárdokat bukott a lottógyőztes

Az utolsó esélye is elszállt annak a német lottógyőztesnek, aki 2017 óta nem jelentkezett a jussáért.

Forrás: vg.hu.2021. 01. 04. 13:22
null
Debrecen, 2019. március 22. Lottószelvényeket tölt ki egy játékos Debrecenben, a Szerencsejáték Zrt. Darabos utcai lottózójában 2019. március 22-én. Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán Fotó: Czeglédi Zsolt Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utolsó esélye is elszállt annak a német lottógyőztesnek, aki 2017 óta nem jelentkezett több mint 11,3 millió eurós (4 milliárd forint) nyereményéért, mert legkésőbb 2020. december 31-én lehetett volna felvenni – írja a vg.hu.

A győztes szelvényt 2017 áprilisában húzták ki Baden-Württemberg tartományban, de a rendszeres felhívások ellenére azóta sem jelentkezett senki a nyereményért, amely Németország délnyugati részében rekordmagas összegű lottónyeremény volt.

Magyarországon 90 napja van a győztesnek a sorsolást követően, hogy jelentkezzünk a nyereményéért (A kép illusztráció)
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A szabályok szerint a lottónyeremények a húzás évét követő harmadik év végén elévülnek.

Az ismeretlen kilétű nyertes markát egész pontosan 11 300 368 euró ütötte volna, és a nyeremény teljesen adómentes lett volna.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Elárulta titkát egy hétszeres amerikai lottónyertes

A hétszeres lottónyertes amerikai férfi, Richard Lustig az alábbi, szerinte tuti tippeket osztotta meg:

– Semmiképpen ne használjuk a gépet, sose kérjünk gépi számokat!

– Születésnap-számok sem jó választások. Hiszen 1-12 és 1-31 között fogunk ilyenkor válogatni, ez pedig erőteljesen korlátozza a fantáziánkat. Ha szélesebb skálán gondolkodunk akkor arra is nagyobb esélyünk van, hogy ne kelljen másokkal osztozkodnunk a nyereményen. Hiszen a szülinapos számokkal többen is játszhatnak.

– Ha rájött a szerencseszámaira, játsszon velük többször is!

– Játsszon rendszeresen, ha már elkezdte, mert csak így lehet értelme.

– Nézze meg, milyen számok nyertek már az elmúlt pár héten és ezeket, ne húzd be. Hiszen szinte lehetetlen, hogy ezeket még egyszer kihúzzák! – mondta Richard Lustig a Forbes magazinnak.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.