Magyar aranyakat elevenít fel a hivatalos csatorna

Az olimpiai játékok hivatalos YouTube-csatornája a tokiói megnyitó közeledtével egyre több videóval jelentkezik. Ezúttal a magyar klasszis, Kozák Danuta eddigi aranyfutamairól készült összeállítás.

Magyar Nemzet
2021. 07. 19. 10:00
Kozk Danuta; Fazekas Krisztina; Kovcs Katalin; Szab Gabriella
A londoni arany négyes: Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tokióban akár a legeredményesebb magyar olimpikon lehet, ha mindhárom versenyszámában aranyérmet nyer a japán fővárosban. Az olimpiai játékok hivatalos YouTube-csatornája a kiváló kajakos eddigi öt bajnoki címet érő futamát szedte össze egy videóba.

A tokiói megnyitó közeledtével egyre több múltidéző videót jelentet meg a csatorna, az elmúlt napokban a százéves Keleti Ágnes is a főszereplők között volt, míg legutóbbi tornász olimpiai aranyérmesünk, Berki Krisztián sikere a lólengés legutóbbi aranyérmeseinek gyakorlatát összesítő videóban élhető át újra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.