A Gyurcsány vezette ellenzék csúnyán padlót fogott

Nincs ezen mit szépíteni.

2020. 10. 18. 8:45
GYURCSÁNY Ferenc
Gyurcsány Ferenc pártja a kormány által beszerzett védőmaszkokról terjesztett álhírt MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix csak kapkodja a fejét. Nagyon parázs lett ez az ősz a magyar politikai életben. Ráadásul a hírlapíró legnagyobb örömére az ellenzék sorban kapja a méretes pofonokat. Előbb a kormányoldal visszaszerezte Mohácsot, majd Koncz Zsófi küldte a padlóra az ellenzéki összefogást Borsodban.

Mindeközben az új SZDSZ szárba szökkent ifjú titánjai bizonyították be napról napra, hogy lépten-nyomon Magyarország ellen dolgoznak. Fekete-Győr a román jelölt mellett kampányolt a romániai voksoláson a magyar jelölttel szemben, majd Donáth Anna őszödi beszéde zúzta porrá a Momentum még meglévő, meglehetősen viharvert hitelességét. Az SZFE-n pedig az ideológiailag megfelelően (ki)képzett egyetemfoglalók szalagozzák már hetek óta körbe-körbe a bástyának vélt bázisukat rendszeresen őrt állva az épületnél.

Azonban már az ő forradalmi gépezetükbe is homokszem került, hiszen amint egy kis eső cseperegni kezdett a sokat látott budapesti flaszteron, a „hős forradalmárok” fejvesztve menekültek zárt helyre, nehogy megázzanak. Ott érte őket azonban a legnagyobb trauma – gondolt vissza mosolyogva az eseményekre Felhévizy. Történt ugyanis, hogy korlátozták az internetet az épületben.

Na ez kiverte a biztosítékot a botcsinálta „forradalmároknál”.

A Free SZFE-ért küzdő harcos egyetemisták így nem tudtak nyugodtan fészbukkozni, tiktokozni, jutubozni.

Katasztrófa!

– Mi lesz így szegényekkel? – kuncogott magában Felvévizy és lassan kevergetve kávéját elégedetten hátradőlt a kedvenc foteljában, konstatálva a tényt: a Gyurcsány vezette ellenzék csúnyán padlót fogott.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.