időjárás -3°C Abigél , Alex 2023. február 9.
logo

Zsebtévét indított a DK

Kárpáti András
2022.12.06. 15:34 2022.12.06. 16:14
Zsebtévét indított a DK

Már a startkőnél elhasalt a DK internetes zsebtévéje, amely az egy óránál is rövidebb heti adásidőt sem volt képes fogyasztható formában összehozni. A sufnituninggal kivitelezett alapötlet – vagyis hogy a Heti hetes mintájára próbálták kialakítani a produkciót – a visszájára sült el. A fájdalmasan üresen kongó stúdióba beállított négy pult, a visszhangzó, hangos nézői reakciók már önmagukban is szürreálissá tették az adást, amelyet a Gyurcsány-párt pályaelhagyó televíziósai és újságírói sem tudtak megmenteni.

A szebb napokat látott Kálmán Olga végig a DK-s honanyaként védjegyévé vált közhelyeket pufogtatta, a láthatóan feszengő Gréczy Zsolt pedig a szokásosnál unalmasabb jelenséggé vált azzal, hogy minden olyan témát igyekezett kerülni, amiről a néhány évvel ezelőtti, ominózus egyszemélyes otthoni kalandja ugorhatott be a közönségnek. Ez azonban nem sikerült, és az első néhány percben maga a műsorvezető, Szuhai Botond hozta fel a nyilvánosság elé tárt intimebb felvételek témakörét, amikor a nézői hozzászólások közül azt nevezte meg kedvenceként, hogy egyfajta valóságshow-vá kellene alakítani a Gyurcsány-villát annak bekamerázásával.

Míg Kálmán Olga nagy szemeket meresztett e felvetésre, a duplán zavarba jövő Gréczy csak zavartan hümmögött. Szuhai azzal is kínosabbá tette a házigazdai bemutatkozását, hogy a Covid-fertőzéssel küzdő, videón bejelentkező Vágó Istvántól azzal a szófordulattal búcsúzott el, hogy reméli, nem utoljára beszéltek. Figyelemre méltó, hogy erre Kálmán és Gréczy sehogy sem reagált. Azzal pedig még „érdekfeszítőbbé” vált a „show”, hogy vendégként Kuncze Gábort, a 2010 előtti balos panoptikum hírhedten „színes” egyéniségét szerepeltették. Ilyen produkcióval szinte garantált, hogy a fiatalok tömegeit tapasztják majd a képernyő elé. Feszülten várjuk a folytatást!

Borítókép forrása: Facebook/DK TV

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.