idezojelek

Zsebtévét indított a DK

Az adást a Gyurcsány-párt pályaelhagyó televíziósai és újságírói sem tudták megmenteni.

Kárpáti András avatarja
Kárpáti András
Cikk kép: undefined

Már a startkőnél elhasalt a DK internetes zsebtévéje, amely az egy óránál is rövidebb heti adásidőt sem volt képes fogyasztható formában összehozni. A sufnituninggal kivitelezett alapötlet – vagyis hogy a Heti hetes mintájára próbálták kialakítani a produkciót – a visszájára sült el. A fájdalmasan üresen kongó stúdióba beállított négy pult, a visszhangzó, hangos nézői reakciók már önmagukban is szürreálissá tették az adást, amelyet a Gyurcsány-párt pályaelhagyó televíziósai és újságírói sem tudtak megmenteni.

A szebb napokat látott Kálmán Olga végig a DK-s honanyaként védjegyévé vált közhelyeket pufogtatta, a láthatóan feszengő Gréczy Zsolt pedig a szokásosnál unalmasabb jelenséggé vált azzal, hogy minden olyan témát igyekezett kerülni, amiről a néhány évvel ezelőtti, ominózus egyszemélyes otthoni kalandja ugorhatott be a közönségnek. Ez azonban nem sikerült, és az első néhány percben maga a műsorvezető, Szuhai Botond hozta fel a nyilvánosság elé tárt intimebb felvételek témakörét, amikor a nézői hozzászólások közül azt nevezte meg kedvenceként, hogy egyfajta valóságshow-vá kellene alakítani a Gyurcsány-villát annak bekamerázásával.

Míg Kálmán Olga nagy szemeket meresztett e felvetésre, a duplán zavarba jövő Gréczy csak zavartan hümmögött. Szuhai azzal is kínosabbá tette a házigazdai bemutatkozását, hogy a Covid-fertőzéssel küzdő, videón bejelentkező Vágó Istvántól azzal a szófordulattal búcsúzott el, hogy reméli, nem utoljára beszéltek. Figyelemre méltó, hogy erre Kálmán és Gréczy sehogy sem reagált. Azzal pedig még „érdekfeszítőbbé” vált a „show”, hogy vendégként Kuncze Gábort, a 2010 előtti balos panoptikum hírhedten „színes” egyéniségét szerepeltették. Ilyen produkcióval szinte garantált, hogy a fiatalok tömegeit tapasztják majd a képernyő elé. Feszülten várjuk a folytatást!

Borítókép forrása: Facebook/DK TV

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A baloldal elvenné a tanárok pénzét

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

A WEF az egyik legnagyobb veszély

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Elegünk van a sokszorosan leszerepelt politikai szereplőkből!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Miért hanyatlik a kereszténység?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.