idezojelek

Megrázta a pofonfát a gyurcsányista Rónai Sándor

Szebb korokban nem maradna következmény nélkül az az aljasság, amit elkövetett.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
2024. 02. 23. 14:32
Fotó: Havran Zoltán

Amit a gyurcsányista Rónai Sándor csütörtökön művelt, az egy újabb, penetráns mélypontja a magyarországi balliberalizmusnak. Élő egyenes adásban a következő szavakkal sértegette az őt kulturált hangnemben kérdező Császár Attilát, az M1 riporterét: 

Önök és az ön propagandamédiája mosdatja a pedofilokat. Ön szokott gyermekeknek a nadrágjában turkálni?

Minden épeszű ember ilyenkor megdöbben. Tudniillik sosem vagyunk fölkészülve a szellemi barbarizmusnak, az ocsmányságnak ily mélységeire. Mégis hogyan képzeli ezt Rónai? Honnan mászott ez elő, és milyen jogon vádol pedofíliával egy meglett családapát (nem mellékesen: Magyarország egyik – ha nem a – legkiválóbb riporterét) és a teljes jobboldali sajtót? 

Még csak arra sem hivatkozhat, hogy előzőleg sértő kérdéseket kapott, amin földúlta magát. Hiszen Császár Attila egy úriember, minden riportalanyának megadja a tiszteletet. Rónai mimikájáról lerítt: sértését bemagolta, minden bizonnyal készült rá, hogy lepedofilozza a jobboldali sajtót. Cselekményét tehát előre megfontolt szándékkal követhette el, ráadásul aljas indokból és nagy nyilvánosság előtt. 

Szebb korokban ilyen sértés után két akkora sallert kapott volna a Sándor, hogy a fogai körmérkőzést játszanak a bent maradásért. Utána a taknyán húzták volna végig a városon, míg sírva bocsánatot nem kér. Esetleg párbajra hívják ki – bár az csak úriemberek közt volt szokás, Rónai Sándor pedig minden, csak nem úriember. A szó valamennyi értelmében párbajképtelen. De miket is beszélek? Szebb korokban az ilyen figurák a csatornahálózatban éltek, s aligha keresztezhették tisztes emberek útját.

Most azonban a végidőket éljük. A csatornák népe köztünk jár-kel, sőt ilyenek vezetik az Európai Uniót is épp a szakadékba. S miközben a Rónai-félék pedofíliával vádolják a teljes jobboldalt, fideszes pedofilhálózatról hablatyolnak, egyidejűleg azon ügyködnek, hogy szakállas nők, „drag queen”-ek meg mindenféle aberrált elemek szabadon járhassanak óvodáinkba, iskoláinkba, idejekorán szexualizálni, szellemileg megrontani a kicsiket, a nemátalakítás és a szexuális perverziók szépségeire nevelni gyermekeinket. Ami szintén pedofília, és mint ilyet, a lehető legkeményebben büntetni kéne.

Az a Rónai Sándor gyaláz tehát egy családapát, és pedofiloz le egy teljes politikai közösséget, aki pártjával, a szemkilövető DK-val együtt az óvodai és iskolai genderagymosásért, a gyermekek korai szexualizálásáért, aberrációkkal való megfertőzéséért küzd. Ez a politikai credójuk. (Az „emberi jogok” nevében, természetesen.) Ha Rónaiék és a brüsszeli balos gendermaffia sikerrel jár, nem „csak” néhány gyermeket tesznek tönkre egy életre, mint Demszky lieblingje, a bicskei V. János, hanem gyermekek egész nemzedékeit.

Amit Rónai Sándor tegnap művelt, az nem a legalja, hiszen ezek napról napra, hétről hétre bebizonyítják, mindig képesek újabb mélységekbe süllyedni. Holnap vagy a jövő héten majd még mélyebbre ereszkedik a reterátban.

Fölszólíthatnám Rónai Sándort, hogy kövesse meg Császár Attilát, kérjen tőle meg a jobboldali sajtótól bocsánatot a hazug pedofíliavádért, de nem teszem. Felesleges. Úgy általában a baloldalon vannak lelkiismerettel rendelkező közszereplők, akik – amikor hibáznak – képesek elnézést kérni. A DK nem ilyen. Ott mutatóba sem akad lelkiismerettel, becsülettel rendelkező figura. Föl sem veszik, akinek van. A legaljasabb sértéseiket, leggonoszabb hazaárulásaikat, legelvetemültebb gaztetteiket (lásd: szemkilövetés) sem bánják meg soha. A DK-ban csak sok kis vágy-Szamuely ténfereg, aki – ha tehetné – azonnal akasztana.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.