Fehér Miklós temetése

L A B D A R ÚG Á S

MTI
2004. 01. 28. 0:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasárnap elhunyt Fehér Miklós temetése ma 15 órakor lesz a győri Szabadi úti temetőben. Az MLSZ-től származó információk szerint a szertartásra különgéppel érkeznek a Benfica játékosai, vezetői, a Portugál Labdarúgó-szövetség képviselői, valamint államtitkári szinten képviselteti magát az ottani sportminisztérium. Szurkolók, játékostársak virrasztották át Fehér Miklós koporsója mellett az éjszakát a Benfica stadionjában emelt, kivilágított ravatalozóban. A koporsót a lisszaboni Luz futballstadion főbejáratánál emelt alkalmi búcsúhelyen a megrendült csapattársak egy csoportja helyezte el: Hélder, Argel, Nuno Gomes, Zahovic.
A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség sportszekciója őszinte részvétét fejezte ki Fehér Miklós családjának, s a játékost példaképül állítja a fiatalok elé.
Egy portugál törvényszéki orvos szakértő kételyeit fejezte ki azzal a feltevéssel kapcsolatban, hogy szívproblémák okozták Fehér Miklós tragédiáját Guimaraesben.
„Bármilyen szívrendellenesség a boncolás során szabad szemmel is észrevehető lett volna. Valami más lehet a dolog mögött” – jelentette ki Pinto da Costa.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.